"LENCSÉSI LAKÓTELEP" címkével ellátott hírek
Előtte nyilván volt egy kis felvezetés:
A Föld forog, az évszakok változnak, a legyek ugyanúgy zümmögnek, de a tizesek állnak... Lencsési forever!
Pénteken 12 óra előtt néhány perccel, egy személygépkocsi elütött egy zebrán átkelő gyalogost a békéscsabai Corvin utcán.
Pénteken 12 óra előtt néhány perccel, egy személygépkocsi elütött egy zebrán átkelő gyalogost a békéscsabai Corvin utcán.
Vasárnap hét óra. Kezemben az első kávé, a szememben sok-sok csipa, és ahogy a konyhaablakon keresztül kinézek a lencsói végtelenbe, azt látom, valami RAGYOG ezen az elázott reggelen. Még pedig egy komótosan sétáló szép gólya. Persze ez első flashre nem nagy ügy, mert április közepén már tucatjával kelepelnek Békéscsigabigán. De akkor is jól esett. És kinek, mi jut róla hirtelen az eszébe?
Baleset miatt bedugult csütörtök kora délután a békéscsabai Lencsési lakótelep város felőli kapuja.
Baleset miatt bedugult csütörtök kora délután a békéscsabai Lencsési lakótelep, város felőli kapuja.
Eperjes Károly, aki nekem mindig Szamóca marad, a közelmúltban egy csabai irodalmi esten promótálta az Ármány és szerelemet, a Jókai Színház legújabb darabját. Ugyanis a dolgozatot ő rendezte.
Országszerte olykor kellemetlen, Békéscsabán inkább romantikus a hóhelyzet. 8.42-kor kábé már 5 centis.
Majdnem tragédiába torkollott egy húsz éve a fővárosban élő, békéscsabai származású fiatalember szombat kora (!) estéje. A kora szót azért húznám alá, mert nem egy átlagos szombatról van szó, hanem a szilveszteriről, amikor is a jó népek zöme 18 óra után törvényesen is az utcákon durrogtathatja a petárdáit. (Ergo szinte senki sem tévézik.) A szomorú eset 20 óra körül történt a Lencsési főútja mellett.