"M5" címkével ellátott hírek
Megöltek egy embert az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében kedd hajnalban - közölte a rendőrség honlapján a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.
A Kecskemét közelében történt balesetben a buszsofőr és egy szolgálatot teljesítő rendőr veszítette életét.
Az M5-ös autópálya nyugati oldalán egy szarmata, a keleti oldalán pedig egy avar kori település maradványait találták meg a régészek Kecskemét határában. A feltárások azt mutatják, hogy jóval jelentősebb élet volt a szűkebb térségben az avar korban, mint azt a szakemberek korábban feltételezték - tájékoztatta Wilhelm Gábor ásatásvezető régész az MTI-t.
Nem közlekedhetnek Csongrád megyében az 5-ös és 43-as számú főút több szakaszán december közepétől a 20 tonnánál nagyobb súlyú teherautók, kamionok - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön az MTI-t.
Illegálisan működtetett "mobilbenzinkutat" találtak a pénzügyőrök az M5-ös autópálya egyik parkolójában - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.
Az egész családnak szánják a közmédia vasárnap induló M5 televíziós csatornáját - mondta Dér Ágnes csatornaigazgató.
Egy tehergépkocsi felborult hétfő hajnalban az M5-ös autópályán Ócsa közigazgatási területén, a Kecskemét felé vezető oldalon - közölte a rendőrség a police.hu honlapon.
Elkezdődik pénteken a közszolgálati M5 HD program tesztsugárzása a MinDig TV digitális földfelszíni televíziós kínálatában - közölte az Antenna Hungária Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
Az ismeretterjesztés, oktatás és kultúra áll majd az ősszel induló új tematikus közszolgálati csatorna, az M5 középpontjában - mondta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap tartalomszolgáltatási igazgatója a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában péntek reggel.
Meghalt egy ember, amikor vasárnap reggel egy kamion és egy kisteherautó összeütközött az M5-ös autópálya 74. kilométerénél. A főváros felé vezető oldalt a helyszínelés idejére teljesen lezárták - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.