"MMA" címkével ellátott hírek
Október 28-án, Sopronban nagyszabású küzdősport gála került megrendezésre, melyre a Kétegyházi Fuji Fight Team is meghívást kapott.
Új elnököt választ a második ciklusa befejeztével leköszönő Fekete György helyére október 10-i, keddi tisztújító közgyűlésén a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) a Pesti Vigadóban - közölte a köztestület az MTI-vel.
A kemény küzdősport szerelmesei megszokhatták, ha március, akkor Küzdelem napja – amely szokásosan a nemzeti ünnep környékén, március 11-én, a gyulai sportcsarnokban zajlott. A program érdekessége az volt, hogy most jóval több nemzetközi összecsapást hoztak a kötelek közé a szervezők.
A közelmúltban a romániai Ploestiben került sor a 2016-os év legnagyobb román MMA eseményére az All Star 3 RXF Nemzetközi MMA gálára.
Erről nem tudok – mondja a békéscsabai Wertheim Albert (Berci bácsi) nyugalmazott honvéd ezredes, aki a magamaga megfogalmazása által az MMA sportág laikusa, amúgy szerintem a szerelmetese és pszichológusa.
Vasárnap harmadjára rendezik meg Gyulán a Fight Night nevű nemzetközi küzdősport gálát, ahová a hazai versenyzők mellett Romániából és Thaiföldről is érkeznek harcosok. A nem mindennapi K1 és MMA párharcok idén a gyulai vár tövében zajlanak, ahol egykoron őseink vívták meg csatáikat. A szervezők egyúttal ezzel a nívós sporteseménnyel képletesen főt hajtanak a 1920. június 4-i trianoni tragédia előtt. (A rendezvény egyébként a Pörköltkirály Kárpát-medencei Gasztronómiai Fesztivál egyik társprogramja.)
A medvék a legjobb esetben is csak most fordulnak át a másik oldalukra. A többségnek kimozdulni sincs kedve ebben a nyálkás, hideg időben. Azonban vannak, akiket másfajta fából faragtak. Ők azok a sportolók, harcosok akik sosem lazsálnak, hanem aktív pihenéssel várják a szezon kezdetét azért, hogy mihamarabb belevethessék magukat az alapozásba, aminek a végére fizikálisan, és mentálisan is készen állnak majd a 2016-os esztendő megmérettetéseinek leküzdésére.
2016. február 20-án az EAST WARRIORS MMA GYM (GR) szervezi az év első olyan szintfelmérő, állapot visszaellenőrző sparring party-ját, ahol éles küzdelmi helyzetben, de edzőtermi körülmények között mérheti le mindenki a saját, illetve tanítványának felkészültségi szintjét
Egeresi Gergő, a Kétegyházi Fuji Fight MMA Team versenyzője ismét győzött a december 12-én megrendezett a budapesti HFC 12 Nemzetközi Profi Ketrecharc Gálán.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft