"MÚOSZ" címkével ellátott hírek
A Magyar Újságírók Országos Szövetségének öt tagja június elején három napos study touron vett részt Békés megyében. A tanulmányút első útja a Körös-Maros Nemzeti Park Sterbetz István Túzokvédelmi Látogatóközpontba vezetett Dévaványán, majd Szeghalom és Füzesgyarmat voltak az első nap további állomásai.
Új elnökséget választott a szombati tisztújító ülésen a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) - közölte a szervezet az MTI-vel.
A Magyar Sajtó Napja elismeréseket adtak át a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) székházában csütörtökön Budapesten.
Komlósi Gábort választotta elnökévé szombati közgyűlésén a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) - közölte a szervezet honlapján.
A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) az újságírók, fotóriporterek, operatőrök és az őket segítő munkatársak elleni támadások büntetőjogi szankcióinak szigorítását kezdeményezi - közölte a szervezet szerdán az MTI-vel.
Az újságírószakma legmagasabb elismerését, az Aranytoll-díjat vehette át március 15., Nemzeti Ünnepünk alkalmából a Magyar Újságírók Országos Szövetségének, a MÚOSZ budapesti Vörösmarty utcai székházában az újkígyósi születésű Rostás-Farkas György.
Tóth Károly eddigi ügyvezető elnököt választotta a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) vezetőjének a szervezet szombati budapesti tisztújító küldöttgyűlése. A MÚOSZ tiszteletbeli elnöke Vince Mátyás, az MTI korábbi irányítója lett.
Véget ért vasárnap a Magyar Újságírók Szövetsége, a MÚOSZ szaktanfolyama Kardoskúton. Az elmúlt napok kemény munkája, tanulása, az emlékezetes beszélgetések, az értelmiségi lét lényegébe vágó viták után a hallgatók dr. Eötvös Pál, a MÚOSZ elnöke kezéből vehették át oklevelüket, s fogadták Ramasz Imre kardoskúti polgármester gratulációját. Ám előtte az elnök rövid tájékoztatást adott egy-két olyan időszerű kérdésről, mely a szövetség munkáját, elképzelésit érinti, véleményét fejezi ki.
Újságírást, kommunkikációt és pr-menedzserséget elsajátítani akarók érkeztek Kardoskútra, hogy vasárnap délig megfelelő és gyakorlatias ismeretek birtokába jussanak e téren. Nyolc megye 17 településéről 23 hallgató kezdte meg vasárnap délig tartó intenzív tanulmányait. Ha valaki valamifére erőltetett menetre gondolna, már most kijelenthetjük: téved. Esténként például „takarodóig” tág teret szánnak a beszélgetéseknek, a tapasztalat- és véleménycserének.
A Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) Elnöksége is tiltakozik Bayer Zsoltnak a Magyar Hírlapban megjelent, antiszemita szellemisége miatt bírált írása miatt - közölte a szervezet pénteken.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés