"MVM" címkével ellátott hírek
Öt év börtönbüntetést szabott ki Kocsis Istvánra, a Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) volt vezetőjére pénteken a Pécsi Ítélőtábla új eljárásban másodfokon, nem jogerősen az úgynevezett MVM-perben. Az ügy másodrendű vádlottját szintén letöltendő, a harmadrendű vádlottat pedig felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.
Évi hatmillió eurónak megfelelő forinttal támogatja az MVM Csoport a Ferencvárosi Torna Clubot a következő négy évben, így új nevet kap a Népligeti Sportközpont és a Fradiváros is - tudta meg az Origo.
Mintegy 48 milliárd forintból országosan 110, ebből Kecskemét környékén 4 naperőművet épít az MVM-csoport megújuló energiatermeléssel foglalkozó tagvállalata, az MVM Hungarowind Kft. a jövő év végéig - jelentették be szerdán Kecskeméten.
Mintegy százmillió forint adományt adott át hátrányos helyzetű, beteg vagy rászoruló gyerekeket segítő szervezeteknek az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. és az MVM Partner Zrt.
Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. közgyűlése döntött arról, hogy a társaság 100 milliárd forint értékű tulajdonosi kölcsönt vesz fel, az összegért az elérhető legtöbb földgázt vásárolja meg és tárolja be - közölte az MVM Csoport az MTI-vel.
Az MVM Csoport 2013-ban eredményes évet zárt, jelentős, az ország ellátásbiztonságát növelő akvizíciók után az előző évinél több mint 150 milliárd forinttal magasabb, 922 milliárd forintos rekord árbevételt ért el. A tulajdonosok jóváhagyták a társaságcsoport éves beszámolóját és 2014. évi üzletpolitikai célkitűzéseit - közölte az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.
Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki Kocsis Istvánt, a Magyar Villamos Művek Zrt. korábbi vezérigazgatóját.
Hűtlen kezeléssel gyanúsítja Molnár Lászlót, a Magyar Villamos Művek (MVM) és a paksi atomerőmű korábbi vezérigazgató-helyettesét a rendőrség - hangzott el kedden a MR1-Kossuth rádió Krónika című hírműsorában. A volt helyettest különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, lakásán a nyomozók házkutatást is tartottak.
Rövid időn belül az MVM ellenőrzése alá kerülhet az E.On magyarországi gázüzletága a Világgazdaság információi szerint.
A jövőben várhatóan a magyar áramtőzsdén értékesítheti a Magyar Villamos Művek (MVM) leányvállalata, az MVM Trade azt a villamosenergia-mennyiséget, amit a Magyar Energia Hivatal szab meg számára a jelentős piaci erővel rendelkező szereplőként.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft