"MAGYAR MÁLTAI SZERETETSZOLGÁLAT" címkével ellátott hírek
Fejlesztette nevelőszülői hálózatát a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a 38,3 millió forintos európai uniós forrásból eszközöket szereztek be és képzéseket tartottak.
"Adni öröm" elnevezéssel 21. alkalommal rendezi meg karácsonyi jótékonysági adománygyűjtő kampányát a Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSZ) december 14. és 19. között (MMSZ) - jelentette be az MMSZ közép-magyarországi régiójának ügyvezetője az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.
Kétezer adag húsételt adományoztak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Sportegyesület edzésein rendszeresen résztvevő hátrányos helyzetű gyerekeknek.
Egyre többen segítenek a hajléktalanoknak a fővárosban - mondta Alagi Szilárd, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat intézményvezetője.
Még legalább két hétig gyűjt adományokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a keddi szatmári jégverés károsultjainak - közölte a szervezet ügyvezető alelnöke.
Útjára indult a Magyar Máltai Szeretetszolgálat társadalmi üzeneteit megjelenítő mozdony a budapesti Keleti pályaudvarról kedd délelőtt, belföldi vonatokat húz majd és a tervek szerint két éven át hívja fel a figyelmet azokra, akik segítségre szorulnak - közölték a MÁV-Start Zrt. és a segélyszervezet közös sajtótájékoztatóján, a helyszínen.
A hideg és az eső új feladatok elé állítja a migránsokat segítő segélyszervezeteket - hangzott el a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Katolikus Karitász és a Magyar Vöröskereszt közös sajtótájékoztatóján, pénteken a röszkei határszakasznál.
Étel az életért elnevezéssel tartósélelmiszer-gyűjtési akciót tart szombaton Miskolc belvárosában az Észak-Magyarország.com szociális szövetkezet - hangzott el az M1 aktuális csatorna műsorában.
Gyakorlaton vesznek részt szombaton a Magyar Máltai Szeretetszolgálat katasztrófavédelmi önkéntesei a Szatmárnémeti közelében található Túrterebesen (Turulung) - tájékoztatta a szeretetszolgálat az MTI-t.
Élelmiszerrel segíti a Kárpátalján élő nélkülözőket a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, amely pénteken elindította az 1350-es adományvonalat.