"MAGYAR NEMZET" címkével ellátott hírek
Rendkívüli lapszámmal készül a lap szerkesztősége.
Tartós finanszírozási problémák miatt nem lesz többé Magyar Nemzet, se a nyomtatott újság, se az online verzió, jelentették be kedden délelőtt.
Elkezdődött az állami földterületek elárverezésének sorozata.
A Fidesz frakcióvezetője szerint "csak a vak nem látja", hogy a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió egyre közelebb kerül a szélsőjobbhoz. Rogán Antal hétfőn az M1 aktuális csatorna műsorában közölte: a kormánypárt korábban úgy döntött, sajtóosztályuk többé nem szervez kötelező programot fideszes politikusoknak ezekbe a médiumokba.
Simicska Lajos közlése szerint ő lesz a HírTV-t működtető társaság elnöke, D. Horváth Gábor a Magyar Nemzet főszerkesztője, Tóth Mariann pedig a lap kiadójának ügyvezető igazgatója, miután a a nagyvállalkozóhoz köthető médiumok több vezetője benyújtotta fel-, illetve lemondását pénteken.
Lelkiismereti okokból benyújtották a fel-, illetve lemondásukat a Magyar Nemzet, az MNO, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió vezetői pénteken - olvasható az mno.hu portálon.
Azonnali hatállyal felmentették a Magyar Nemzet lapigazgatóját, Lovas Ivánt, helyére – kiadóigazgatóként – Lóczi János került, aki korábban a MédiaLOG Zrt. gazdasági igazgatója volt - írta a Népszava.
Drámaíró verseny zajlik a Békéscsabai Jókai Színházban. Szabó T. Anna, Egressy Zoltán, Garaczi László írók, Csiszár Imre, Koltay Gábor, Marton László rendezők, és a hazai pályán játszó színészeket erősítő Cseke Katinka, Kiss Ramóna és Schlanger András vendégművészek – igazi nagyágyúk lőnek tehát a Magyar Hírlap szombati számából, a Duna Televízió pénteki esti Kultikon című kulturális magazinjában véletlenszerűen kiválasztott hírre.
Életének 77. évében elhunyt H. Barta Lajos újságíró, író, a Magyar Nemzet volt munkatársa, a Régi Nemzetesek Társaságának alapító tagja - közölte a család pénteken az MTI-vel. A csütörtökön elhunyt H. Barta Lajos a Magyar Írószövetség tagja volt.
Gyurcsány Ferenc elleni tiltakozása jeléül nem fogadja el a Kossuth-díjat Blaskó Péter Jászai Mari-díjas, érdemes művész, aki ezt a kormányfőnek írt, a Magyar Nemzet pénteki számában közzétett nyílt levelében jelentette be.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft