"MAGYAR POSTA ZRT." címkével ellátott hírek
Átlagosan 3 százalékkal drágulnak a postai szolgáltatások január 16-tól, több szolgáltatás esetén nem változnak a díjak - közölte a Magyar Posta Zrt. kedden az MTI-vel.
A Magyar Posta Zrt. megkezdte az Erzsébet-utalványok kézbesítését, karácsonyig folyamatosan viszi ki az érintetteknek, és mindent megtesz, hogy a nyugdíjasok a lehető leghamarabb megkapják a küldeményeket.
Rekordmennyiségű csomagot továbbított a Magyar Posta 2015-ben, miközben a társaság tavaly mintegy 700 millió forintot fordított gépjárműparkjának megújítására saját forrásból - közölte a posta hétfőn az MTI-vel.
Egyre többen és egyre szívesebben használnak bankkártyát fizetéskor, és számláikat is inkább utalással egyenlítik ki. Azonban még mindig nagyon sokan vannak azok, aki „sárga csekken” fizetnek, holott ez egyes esetekben meglehetősen sokba kerülhet.
Mióta az eszünket tudjuk, azóta létezik a posta. A posták megalakulása óta sok idő telt el, így mondhatni olyan dologról beszélünk, ami örök. Éppen ezért nyílt kedden kiállítás Békéscsabán, a Vasutas Művelődési Házban „A posta örök” címmel.
A Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) 5 millió forintra bírságolta a Magyar Posta Zrt.-t, mivel a robogó-motorkerékpár tenderen takarékosságra hivatkozva nem hirdetett eredményt. A határozat a Közbeszerzési Hatóság honlapján jelent meg.
Likviditási helyzetének javítására és a hosszú távú fejlesztések finanszírozására fordítja a Magyar Posta Zrt. az ingatlanjai eladásából származó bevételeket - nyilatkozta a Világgazdaság pénteki számában Szabó Pál, a társaság vezérigazgatója.