"MEGHAN MARKLE" címkével ellátott hírek
Fehér port tartalmazó levelet küldtek Harry hercegnek és menyasszonyának, Meghan Markle-nek - adta hírül csütörtökön a The Guardian brit napilap.
Harry herceg amerikai menyasszonya is a brit királyi családdal ünnepelte a karácsonyt, ami mutatja, máris a család teljes jogú tagjává fogadták.
Harry herceg amerikai menyasszonya is a brit királyi családdal ünnepelte a karácsonyt. Meghan Markle hétfőn jelen volt a karácsony első napján esedékes, hagyományos közös templomlátogatáson, II. Erzsébet királynővel és férjével, Fülöp herceggel együtt.
Május 19-én lesz Harry herceg és amerikai menyasszonya, Meghan Markle esküvője.
Harry herceg és Meghan Markle eljegyzésének a bejelentése egy romantikus skálán már-már a tökéletességet súrolta, de sokan mégsem állták meg, hogy utaljanak arra: a ruha alatt a menyasszony is legyen fehér a brit monarchiában. Mit kapott eddig, és mit adhat a briteknek Harry választottja?
Nászútra invitálta Harry herceget és új barátnőjét Antigua és Barbuda miniszterelnöke, jóllehet a hercegi pár esetleges frigyéről még semmiféle hivatalos bejelentés nem hangzott el.