"MEGHAN MARKLE" címkével ellátott hírek
Az esküvő után most a gyermekszületés körüli hagyományokon is változtatott Harry herceg és Meghan hercegnő - mondta Ocsenás Katalin protokoll szaktanácsadó az M1 aktuális csatornán szombaton.
Fia született hétfőn Harry hercegnek és Meghan hercegnőnek.
Meghan Markle csak azt csinálta, amit minden átlagos ember tesz: becsukta maga után az ajtót. Az internet mégis odáig van ezért.
Alig két hónapja, hogy a gyönyörű színésznő a királyi család tagja lett, máris a tengerentúlra kívánkozik vissza. Nem kell aggódni, Harry és Meghan kapcsolata felhőtlen és boldog, de a hercegnét számtalan támadás érte családja és barátai részéről a közelmúltban, miszerint az esküvő óta Markle elhanyagolta szeretteit.
Nem mindenki mehet férjhez egy herceghez, de a brit bevándorlási törvények annyira szigorúak és bonyolultak, hogy sok pár elbukik az akadálypályán, s ezért elmarad az esküvő is.
A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott Harry herceg és Meghan Markle esküvőjével, a híradások többnyire az udvari protokoll változásait, a szigorú szabályok enyhülését emelik ki - mondta a közmédia tudósítója az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.
Harry herceg, a brit királyi család tagja és menyasszonya, Meghan Markle szombati esküvője arisztokrata esküvő lesz, nem a politikusokról szól - mondta Ocsenás Katalin protokoll szaktanácsadó-rendezvényszervező az M1 aktuális csatornán szombaton.
Szombaton összeházasodik Harry herceg és amerikai menyasszonya, Meghan Markle. A menyasszony jövendő apósa, Károly trónörökös oldalán járul majd az ősi windsori királyi rezidencia Szent György kápolnájának oltárához, miután édesapja, Thomas Markle - hivatalosan egészségi okokból - nem lesz jelen a szertartáson.
A britek kétharmadát nem érdekli Harry herceg és amerikai menyasszonya, Meghan Markle közelgő esküvője.
Székekre senki ne számítson a királyi esküvőn.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft