"MIKLÓS ATTILA" címkével ellátott hírek
Stratégiai cél a felsőoktatás további fejlesztése a megyeszékhelyen. Erről állapodtak meg az Emberi Erőforrások Minisztériumának, a Nemzetgazdasági Minisztériumnak, Békéscsaba város önkormányzatának, valamint a békéscsabai campus fenntartójának, a Szent István Egyetemnek a képviselői (február 3-án, Budapesten). A Modern Városok Program keretében kormány-előterjesztés készül, amely hosszútávon fenntartható képzési struktúrát létesít Békéscsabán és az annak kialakításához szükséges forrásokat is biztosítja. Békéscsaba önkormányzata egyedülálló ösztöndíj-csomaggal támogatja a campus hallgatóit – áll Szarvas Péter polgármester és Kiss Tibor alpolgármester, a hír6.hu-hoz hétfőn eljutatott közleményében. Írásunk másik részében a fentiekkel kapcsolatban megkérdeztük Miklós Atillát is, az MSZP Békés megyei 1. választókerületi szervezetének elnökét, aki a ***-ot követően fejti ki a véleményét.
Megszüntette a nyomozást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a békéscsabai Joghatás Kft. ellen, a hűtlen kezelés bűntette miatt indult büntetőeljárás lezárult - válaszolta a rendőrség csütörtökön az MTI megkeresésére.
A népszavazási kampány finisében mindenről beszélgettünk Miklós Attilával, kivéve a népszavazásról, a kampányról és a finisről.
Szimbolikus helyszínen, a Szabadság téri buszmegállóban tartotta idei első sajtótájékoztatóját a békéscsabai MSZP képviseletében Miklós Attila. A helyszínválasztást a téma: Közlekedjünk Békéscsabán! indokolta.
Miklós Attila rendhagyó, kültéri sajtótájékoztatót tartott a szakadó hóesésben, a békéscsabai "tömegközlekedhetetlenségről".
– A hétköznapokban hajlamosak vagyunk elmenni nagyon lényeges változások mellett – mondja Miklós Attila, az MSZP békéscsabai elnöke, aki azt is hozzáteszi, hogy a mögöttünk álló évben sok olyan jelentős fejlesztés valósult meg, vagy éppen kezdődött el Békéscsabán, melyek a hétköznapjainkat befolyásolják.
Vidéken is működik a lopásalapú kormányzás - jelentette ki Miklós Attila, az MSZP békéscsabai elnöke vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.
(Szerintem, miután felálltak a PÖCS-ök, azaz a Pedagógus Önértékelési Csoportok, a jégkorong hatszázéves sportos szinonimája meg sem kottyan a hír6.hu olvasóinak.)
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft