"MOLNÁR JÓZSEF" címkével ellátott hírek
Idei első vidéki utunk a sakktáblaszerű, egyenes utcáiról ismert "magyar mintafaluba", Csabacsűdre vezetett. Molnár József polgármesterrel a tavalyi esztendő eredményeiről és az idei tervekről beszélgettünk. Bekukkantottunk a községi könyvtárba, az óvodába és az iskolába is, ahol sok-sok gyermeket kaptunk lencsevégre.
Csabacsűdön nemcsak a közintézményeket korszerűsítették, hanem több utcában megújult a burkolat is. Látogatásunk során benéztünk az óvodába, az iskolába, a könyvtárba, s természetesen a polgármesteri hivatalba is.
Hétfőn, azaz február 5-én hivatalosan is átadják a csabacsűdi polgármesteri hivatal megújult épületét. Ennek apropóján kerestük meg Molnár József polgármestert, akivel nemcsak az elmúlt időszak eredményeiről, hanem a jövőbeni tervekről is beszélgettünk.
A 44-es főút mellett fekvő, 1820 lelket számláló Csabacsűd mindig is nyugodt település volt. A bűncselekmény itt ritkaságszámba megy, nagyon sok a zöldterület, Szarvas közelsége pedig munkahelyet és kulturális lehetőségeket jelent a nagyközség lakói számára. Megyejárásunk során Molnár József polgármester kalauzolásával jártuk be a települést.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft