"MOLNÁR SÁNDOR" címkével ellátott hírek
Mit tesz az emberfia, ha egy királynő a szomszédja, és tévészerepel? Ugye, minimum beszélget vele. Nem mellesleg, túlzás nélkül állíthatom (és persze elfogult is vagyok), amit Jutka megérint, az a valami hamarosan csillogni kezd. Hozzáteszem, Molnár Sándorral, a nemcsak munkatársával számos vb és Eb érmet zsákoltak be a táncos tanítványaik által; azonfelül Judit nemzetközi szintű színházi koreográfus; mi több, szerepelt már egy tv-sorozatban is. Ez történt a közelmúltban is, vagyis majdnem… A TV2-őn startoló Piramis műsor 6. adásnapján a csabai celebpáros (smile) is brillírozott – velük beszélgettem a minap.
Mit tesz az emberfia, ha egy királynő a szomszédja, és tévészerepel? Ugye, minimum beszélget vele. Nem mellesleg, túlzás nélkül állíthatom (és persze elfogult is vagyok), amit Jutka megérint, az a valami hamarosan csillogni kezd. Hozzáteszem, Molnár Sándorral, a nemcsak munkatársával számos vb és Eb érmet zsákoltak be a táncos tanítványaik által; azonfelül Judit nemzetközi szintű színházi koreográfus; mi több, szerepelt már egy tv-sorozatban is. Ez történt a közelmúltban is, vagyis majdnem… A TV2-őn startoló Piramis műsor 6. adásnapján a csabai celebpáros (smile) is brillírozott.
Az idén 25 Békés megyei önkormányzat 143 hektáron termesztett ipari kendert a start munkaprogramok részeként, a termény betakarítása várhatóan 3-4 héten belül fejeződik be - nyilatkozta a Békés Megyei Ipari Kender Konzorcium elnöke hétfőn az MTI-nek.
Békés megyében 25 önkormányzat fogott össze a Békés Megyei Kormányhivatallal és annak Foglalkoztatási Főosztályával, hogy a kendertermesztés fellendítése érdekében konzorciumot alkotva elkezdjék a vetőmagtermesztést a közfoglalkoztatás keretében.
Tudják, mennyi a különbség 1962 és 2015 között? 23 ezer hektár. Ennyivel csökkent ugyanis ötven év alatt a kenderültetvények nagysága Magyarországon. Nullára.
November 30-án az első adventi gyertyagyújtással indul a karácsonyi vásár Békéscsabán. Az év végéig tartó eseménysorozat programok tucatjával várja a békéscsabaiakat, és a ’Csabára érkezőket. Korcsolyapálya, mini vidámpark, kirakodóvásár, vendéglátás és halk zene fogadja a vásározókat december 1-e és 31-e között.
November 30-án az első adventi gyertyagyújtással indul a karácsonyi vásár Békéscsabán. Az év végéig tartó eseménysorozat programok tucatjával várja a békéscsabaiakat, és a ’Csabára érkezőket. Korcsolyapálya, mini vidámpark, kirakodóvásár, vendéglátás és halk zene fogadja a vásározókat december 1-e és 31-e között.
Már alig van néhány nap hátra a választásokig, úgy is fogalmazhatnánk, hogy a visszaszámlálás elindult. Ilyenkor a településeket vezető testületek utolsó közgyűlésre ülnek össze, és értékelik az elmúlt négy évet: mit terveztek 2010-ben és ebből mi valósult meg. Vésztőn nagyon jó képet festett a képviselő-testület.
A Natura Peregrina Természetvédő és Hagyományőrző Alapítvány ingyenes oktatásain olyan kérdésekre kaphatnak választ az érdeklődő gazdák, őstermelők, az életüket a földel összekötő emberek, amelyek segíthetik őket abban, hogy munkájuk a lehető legjobban hasznosuljon.
Magyarország XX. századi viharos és szomorú történelmét nagyszerűen illusztrálják azok az események, melyek Békés megye északi szélén, a román határ két oldalán történtek. A fából, kőből, vasból készült építmény sorsa hűen tükrözi, mi is történt Magyarországgal az első világháború és a második világháború befejezése után, és két világháború között.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó