"MÜNCHEN" címkével ellátott hírek
A támadó elmenekült a helyszínről - írja a hvg.hu.
Kiemelkedő hazai ingatlanfejlesztésekkel mutatkozik be Magyarország a 20. EXPO REAL Nemzetközi Ingatlan- és Beruházási Szakvásáron Münchenben október 4-6. között.
Első alkalommal rendezi meg a nemzetközi Bartók Európáért Fesztivált a Concerto Budapest szeptember 25. és 29. között München legnagyobb koncerttermében, a Gasteigban - írja az MTI.
A keddi bajorországi vonatbaleset esetleges magyar áldozatairól vagy sérültjeiről a müncheni magyar főkonzulátuson lehet érdeklődni, a megkereséseket rögzítik - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) az MTI-vel.
Debrecen és München között indít járatot jövő áprilisban a német Lufthansa légitársaság, a cég hetente háromszor közlekedtet gépeket a két város között.
Tovább folytatódik a Lufthansa légiutas-kísérőinek sztrájkja, hétfőn már nemcsak a frankfurti és a düsseldorfi, de a müncheni bázisról induló és érkező járatokat is érinti a munkabeszüntetés, több mint 900 járatot törölnek.
Huszonöt évig tartó vita után csütörtökön megnyitották Münchenben a város náci múltját bemutató múzeumot és dokumentációs központot.
Százezerrel csökkent a müncheni Oktoberfest látogatóinak száma tavalyhoz képest, a vasárnap véget ért sörfesztiválon 6,3 millióan szórakoztak és 6,5 millió liter sört ittak meg.
A felépülő új planetárium "mindenki számára lélegzetelállító bepillantást biztosít majd a csillagászatba".
Michael Caine átvette a Müncheni Filmfesztivál életműdíját, a Cine Merit Awardot a filmművészet terén felmutatott érdemeiért.