"MUNKÁSPÁRT" címkével ellátott hírek
Az Európai Uniónak a dolgozó emberek gondjaival kell foglalkoznia - mondta Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke, amikor bemutatta pártja programját a május 26-i európai parlamenti (EP-) választásra az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió közös kedd reggeli műsorában.
A brit Munkáspárt élén álló Jeremy Corbyn leváltására és a másik jelölt, Owen Smith támogatására buzdította a párt új vezetőjének megválasztására jogosultakat London polgármestere.
Azt üzenjük a hazai tőkéseknek, ne üljenek a babérjaikon: Görögország nincsen messze - mondta Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke szombaton Budapesten, Kádár János sírjánál, a politikus halálának 26. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen.
Kőbe vésette választási ígéreteit Ed Miliband, a brit Munkáspárt vezetője, és egy kampányeseményen bemutatta a választóknak vasárnap a nyolc láb - közel két és fél méter - magas "írást".
A Munkáspárt önállóan indul a 2014-es parlamenti választáson, és a körzetek nagy többségében jelöltet állít - mondta Thürmer Gyula pártelnök keddi, miskolci sajtótájékoztatóján.
A kommunista rendszer szolgálatáért nyújtott kiemelt nyugdíjakat felülvizsgáló bizottság törekszik arra, hogy munkáját még idén befejezze, így jövőre ténylegesen megszűnhetnek az érdemtelenül folyósított pótlékok - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM).
Március 14-én ünnepelte az 1848-as forradalom március 15-i kitörését a Magyar Kommunista Munkáspárt, Szegeden. Beszédet mondott Thürmer Gyula pártelnök, majd a rendezvény végén a magyar kommunisták megkoszorúzták Kossuth Lajos szobrát.
A Magyar Kommunista Munkáspárt ifjúsági tagozatának tagja nyilatkozik a szervezet 2008-as március 15-i szegedi megemlékezésén.
Nem önkényuralmi jelkép az SZDSZ népszavazási plakátján lévő csillag, ezért nem valósult meg az önkényuralmi jelkép használata - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
Ma, március 14-én ünnepelte az 1848-as forradalom március 15-i kitörését a Magyar Kommunista Munkáspárt. Beszédet mondott Thürmer Gyula pártelnök, majd a rendezvény végén a magyar kommunisták megkoszorúzták Kossuth Lajos szobrát.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft