"NAV" címkével ellátott hírek
Négy tiltott pálinkafőző berendezést, ezer liter pálinkát és 121 kilogramm szárított dohánylevelet foglaltak le két békési ingatlanon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei.
A közelmúltban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dél-alföldi revizorai egy csomagolással foglalkozó vállalkozásnál tartottak ellenőrzést, amikor fény derült a tulajdonosoknak nyújtott nagy összegű kölcsönökre. A magyarázat szépen szólt, de a végeredmény 22 millió forintos adóhiány megállapítása lett - tájékoztatta a hír6.hu-t Jegyinák Attila, a NAV dél-alföldi sajtóreferense.
Több mint 2500 liter, 1 millió 600 ezer forint értékű adózatlan gázolajat foglaltak le a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) járőrei, a jövedéki bírság összege meghaladja majd a 700 ezer forintot - közölte az adóhatóság szombaton az MTI-vel.
Több mint 15 ezer vizsgálatot végzett, és csaknem minden negyediknél talált valamilyen hiányosságot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a júliusban és augusztusban tartott országon ellenőrzések során.
Egyre több új pszichoaktív anyag érkezik postán Magyarországra, legutóbb Kínában adtak fel egy csomagot teafű közé keverve – hangzott el az M1 Ma Reggel című műsorában.
Több mint öt tonna engedélyköteles fémterméket foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy budapesti telephelyen - tájékoztatta a NAV hétfőn az MTI-t.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban októberben alkalmazható üzemanyagárakat.
Újabb belvárosi vendéglátóhelyet zárt be az adóhivatal, mert nem adtak benne nyugtát. A Híradó stábja éppen a közelben forgatott, amikor leragasztották a bejáratot. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szóvivője azt mondta: a bezárás mellett akár egymilliós bírságra is számíthatnak a szabálytalankodók. A tulajdonos szerint felháborító az eljárás.
Több mint hárommillió forint bírságot szabott ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) zalai kempingüzemeltetőkre, akik a náluk megszálló pénzügyőröknek nem adtak számlát - tájékoztatta a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense szerdán az MTI-t.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 200 vendéglátóhelyet ellenőrzött Budapest belvárosában, az ellenőrzések 35 százalékában állapított meg jogsértést; két éttermet és egy kávézót várhatóan be is zárnak, mert rövid időn belül kétszer is kiderült, hogy bevételeiket eltitkolják - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.
Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek