"NAGY LÁSZLÓ" címkével ellátott hírek
A jobbátlövő Nagy László szerint a magyar férfi kézilabda-válogatott azt a játékot kapta Szlovénia csapatától, amire készült a szombat esti győztes világbajnoki selejtező előtt.
A korábbi csapatkapitány Nagy László visszatér a magyar férfi kézilabda-válogatottba a Szlovénia elleni világbajnoki selejtező két mérkőzésére.
Épp egy hete (október 18.) fejeződött be Herceghalmon a Magyar Víziközmű Szövetség szervezésében megvalósuló XIII. Országos Ügyfélszolgálati Verseny. A két napos rendezvényen a 15 csapat képviselői mind elméletben, mind gyakorlatban bizonyíthatták rátermettségüket. A versenyt az Alföldvíz Zrt. háromfős (a névsor lejjebb!) mini együttese nyerte meg – ezzel kapcsolatban a szolgáltató egy sajtótájékoztatót tartott szerdán, a Dobozi úti Központi Irodaházában. (Víz helyett kávét ittam, noha az is vízből készült.)
Fontos elem lesz a lerohanás a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának játékában a kapitány Nagy László szerint.
Nem hajtott végre közel kétmilliárd forintos tőkeemelést az állam az Alföldvíz Zrt.-ben, a tulajdonosi szerkezet így nem változott. Visszahívták azonban a társaság vezérigazgatóját - tájékoztatta az MTI-t az újonnan kinevezett vezérigazgató a társaság csütörtöki közgyűlését követően.
Új vezetéssel, megújult szervezeti keretek között, de változatlan célokkal vág neki a 2016-os évnek a Veszprém Kézilabda Egyesület.
Január végén szeretne visszatérni a pályára Nagy László, az MKB-MVM Veszprém világklasszis kézilabdázója, aki sípcsontrepedés miatt nem vehet részt a jelenleg zajló dániai Európa-bajnokságon.
Nagy László, a magyar válogatott és az MKB-MVM Veszprém átlövője is jelölt az év legjobb kézilabdázója címre.
- Két polgármester-jelöltre lehet voksolni ősszel Hódmezővásárhelyen. A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt közös jelöltjeként Almási István, függetlenként pedig Nagy László indul 2012. szeptember 2-án a Hódmezővásárhelyen tartandó időközi polgármester választáson - közölte Tóth Péter, a Csongrád Megyei Jobbik elnöke.
Nemrégiben az MKB Veszprém kézilabdacsapata hároméves szerződést kötött Cristian Ugaldéval. A spanyol balszélső már megérkezett hazánkba, a szerződés aláírását követően pedig nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.