"NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA BÉKÉS MEGYEI IGAZGATÓSÁGA" címkével ellátott hírek
Nemhogy a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Országos Elnöksége, még a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, az idei Csabai Kolbászfesztivál kolbászgyúró-versenyén tiszteletét tett dr. Nagy István sem támogatja a földadót, amelyet az érintett települési önkormányzatoknak kellene kivetniük.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és azon belül különösen a békés megyei igazgatóság kiemelkedően sokat tesz tagjaiért, az agráriummal foglalkozók boldogulását támogatja, informálja őket a legfrissebb szabályokról, együttműködve a hozzá kapcsolódó különböző szervezetekkel. Így tette ezt június 5-ei megyei küldöttgyűlésén is.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szervezésében a 2014. évi támogatásokkal kapcsolatos szakmai tájékoztatót rendeznek április 16-án Sarkadon.
Sarkad város önkormányzata karöltve a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatóságával, illetve a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatallal agrárgazdasági kamarai előadássorozatot szervez a sarkadi, illetve környékbeli gazdák tájékoztatása, információszerzésének támogatása érdekében.
Kalandos utat járt be a működését kormányhatározat alapján 1994. március elsején, a nemzeti-konzervatív Boross-kormány (MDF-FKgP-KDNP) idején megkezdett falugazdász-hálózat, amely kezdetben a megyei földművelésügyi hivatalok keretein belül látta el információkkal és segítette tanácsaival - a települési önkormányzatokkal együttműködve - a mezőgazdasági termelőket.
Csütörtökön, Békéscsabán agrárfórumot tartottak a lakosság és a gazdálkodók számára a szakemberek. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatósága, az MVH Békés Megyei Kirendeltsége és a MAGOSZ Békés Megyei Szervezete karöltve tájékoztatták a gazdálkodókat az egységes kérelemről, a háztáji gazdálkodásról és a földbérleti pályázatokról is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft