"NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM" címkével ellátott hírek
Február 15-ig lehet még jelentkezni katonai légiforgalmi irányító- és pilótaképzésre az NKE újonnan induló állami légi közlekedési alapszakán. A Gripenek pilótafülkéjéhez azonban rögös út vezet. A kimagasló tanulmányi eredmény és a makulátlan egészségügyi állapot önmagában nem elég. Egy jó adag rátermettség is kell ahhoz, hogy valakiből „top gun” legyen.
Két évtized után újraindul a hazai pilótaképzés a 2018/2019-es tanévtől a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Hadtudományi és Honvédtisztképző Karán .
Kiberbiztonsági akadémia alakult a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) Budapesten.
Katasztrófavédelmi mesterszak indul a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kedden a honlapján.
Terrorelhárító és kommandós egységekben szolgálatot teljesítő egészségügyi dolgozóknak tart ötnapos képzést a Terrorelhárítási Központ (TEK) a Semmelweis Egyetemmel és a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel együttműködve. A hétfőn kezdődő, úgynevezett taktikaimedicina-képzésre hét országból érkeznek résztvevők Budapestre.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) 7350 tisztviselő szerezte meg a kormányablak ügyintézői képesítést, ezzel befejeződött minden idők legnagyobb léptékű közigazgatási továbbképzési programja - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
Megalakult a vezető kormányzati, közigazgatási, rendészeti és honvédelmi szakemberekből álló Mentorok Kollégiuma a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE). A testület vezetőjének Gazsó L. Ferencet, az MTI Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját választották meg - közölte az NKE szerdán az MTI-vel.
Együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), a Magyar Távirati Iroda (MTI) és a Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány pénteken Budapesten. A partnerség a többi közt az egyetemen folyó kommunikációs képzés fejlesztésére és a gyakorlati oktatásra terjed ki.
Új munkatársakat, képzettséget szerző munkatársakat köszöntöttek szerdán a Békés Megyei Kormányhivatalban, ahol ünnepélyes keretek között átvehették képzettségüket igazoló bizonyítványukat.
Öt évre, 2016. december 31-ig Patyi Andrást bízta meg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektori feladatainak ellátásával a köztársasági elnök.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft