"NYUGAT-BALKÁN" címkével ellátott hírek
Magyarország elkötelezett támogatója az Európai Unió nyugat-balkáni bővítésének - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten.
Az Egyesült Nemzetek Szervezete és az Európai Bizottság a migrációs folyamatokat támogatja, holott inkább a nyugat-balkáni országoknak kellene segítséget nyújtani abban, hogy meg tudják állítani az illegális bevándorlást - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön az MTI-nek Pristinából nyilatkozva.
Magyarország szorgalmazza a nyugat-balkáni országok európai uniós csatlakozási folyamatának határozott felgyorsítását - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán a lengyel fővárosban, a Warsaw Security Forum nevű nemzetközi biztonságpolitikai konferencia egyik pódiumbeszélgetésén.
A két napja tartó esőzések miatt megduzzadtak a folyók a Nyugat-Balkánon, Szerbiában és Montenegróban pedig néhány helyen ki is léptek medrükből.
A nyugat-balkáni fiatalok több mint hetven százaléka tartja indokoltnak az erőszakot kortársaival szemben - derül ki a CARE International emberbaráti szervezet Szerbiára, Horvátországra és Bosznia-Hercegovinára kiterjedő felméréséből.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft