"OTP BANK" címkével ellátott hírek
Az Európai Bankhatóság (EBA) nyilvánosságra hozta a 2018-as banki stresszteszt eredményeit, amelynek keretében 48 európai nagybankot vizsgáltak meg. Valamennyi hitelintézet megfelelt a feltételeknek, a magyar OTP Bank pedig kiváló minősítést kapott.
Vizsgálja az OTP Bank a felügyeleti levél tartalmát, amelyben a Román Nemzeti Bank közölte, hogy nem hagyta jóvá az OTP romániai leánybankjának újabb akvizícióját, a fellebbezés határideje március 29-e - tette közzé az OTP Bank Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn reggel.
Az OTP Bank vállalata, hogy a korábbi kamatszámítási gyakorlata miatt 11 ezer fogyasztónak visszatérít több mint 19 millió forintot, valamint oktatási kampányt indít a hitelkártyákról a pénzügyi kultúra fejlesztése érdekében. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elfogadta a bank kötelezettségvállalását.
Az OTP ügyfeleitől próbálnak személyes adatokat kicsalni. A bank arra kért mindenkit: semmilyen adatot ne adjanak meg, sem e-mailben, sem telefonon.
Az OTP Bank Nyrt. ukrajnai leánycége lett a 16. legnagyobb bank Ukrajnában.
Michnai András, az OTP Bank Nyrt. felügyelő bizottságának tagja eladta 1528 darab OTP törzsrészvényét - közölte a bank a BÉT honlapján szerdán.
Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója szerdán háttérbeszélgetésen erősítette meg, hogy nem szándékozik megválni a bank vezetésétől.
Egy neves magyar közgazdász szerint nem tanítják a honi történelemtanárok azt, hogy pontosan miért is tört ki Pesten az 1848. évi polgári forradalom, amely a bécsi udvar által feltüzelt Jellasics horvát bán hadseregének támadása miatt néhány hónapon belül szabadságharccá szélesedett.
Le kell állítani a végrehajtásokat és kilakoltatásokat, jogtalan eljárások alapján válnak hajléktalanná családok! – mondja mantraszerűen Kásler Árpád minden olyan fórumon, ahol megszólalhat. A Szegedi Ítélőtábla 2012. április 26-án hozott döntésével ugyanis részben helyben hagyta a Békés Megyei Bíróság első fokú ítéletét, abban az ügyben, melyet a gyulai férfi, a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének elnöke és felesége indítottak az OTP Bank ellen.
Az OTP Bank a 2007. évi eredménye után nem fizet osztalékot - derül ki a bank hétfőn közzétett közgyűlési előterjesztéseiből.