"ORBÁN VIKTOR" címkével ellátott hírek
Számos nyugat-európai politikus szakított az Európai Néppárt (EPP) hagyományos kereszténydemokrata identitásával, értékrendszerével - vélekedett Deák Dániel politológus hétfő reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
Első számú nemzeti ügynek nevezte az utánpótlást Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Felcsúton, a Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpont átadó ünnepségén.
Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő szerint a jelenlegi helyzetben kockázatot jelent a humanitárius vízum.
Október 23-án Orbán Viktor miniszterelnök a Terror Háza Múzeumnál mond beszédet 15 órától - nyilatkozta Kovács Zoltán kormányszóvivő az MTI-nek.
Brüsszelben gőzerővel gyártják a betelepítési programokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
Idén is lesz nyugdíjprémium-kifizetés, és minden számítás szerint nagyobb lesz, mint legutóbb volt - közölte Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országházban, az Idősek Tanácsa ülésén.
A bevándorláspárti és a bevándorlásellenes európai képviselők csatája még nem dőlt el, a mérkőzést meg kell vívni, és májusban az európai parlamenti (EP) választáson meg kell változtatni az európai politikát - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
Az ellenzék önmagában kevés, csak a nép segíthet megdönteni Orbán Viktor rendszerét - jelentette ki a DK elnöke pénteken Szegeden.
Semmi szükség arra, hogy a Frontex védje helyettünk a magyar határt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Salzburgban.
Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Salzburgban.