"OROSHÁZA-GYOPÁROSFÜRDŐ" címkével ellátott hírek
Orosháza városának legnagyobb és legrégibb hagyományoknak örvendő rendezvénye augusztus 20-ra esik, melyet szokás szerint az Orosháza-Gyopárosfürdői Gyógy-, Park- és Élményfürdő területén tartanak meg, immáron 14. alkalommal.
Október 10-én „munkába állt” az Alföld Gyöngye Hotel és Orosháza-Gyopárosfürdő alkalmazásában az a nyugdíjas pár, akik két héten keresztül értékelni fogják a régió adta kikapcsolódási lehetőségeket, attrakciókat.
Orosháza-Gyopárosfürdőn többek között a Kelem Kabátban szórakoztatta a kikapcsolódni vágyókat.
Az új szakmai kapcsolatok kiépítése, valamint a szakmai tapasztalatcsere érdekében 2016. április 20-án Közös Szakmai Nap került megvalósításra a Körös-Sárrét Turizmusáért Egyesület, az Orosháza-Gyopárosfürdőért Idegenforgalmi Egyesület és a Kardoskúti Turisztikai Egyesület szervezésében Füzesgyarmaton.
Igazán kellemes kikapcsolódást kínál az Alföld Gyöngyszeme a húsvéti ünnepek alatt is.
A hír6.hu Megyejárás rovatának soron következő állomása Gyopárosfürdő, illetve Orosháza volt. S, ha már a messze földön ismert és elismert komplexum szóba került, akkor mindenképpen érdemes megmerítkezni a 2015-ös esztendő eredményeiben, valamint a 2016-os év terveiben. A témakör alapos körbejárása végett szakavatott „idegenvezetői” segítséget kértünk és kaptunk.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft