"OROSZORSZÁG" címkével ellátott hírek
Tizenöten megsérültek egy iskolai késelésben hétfőn az oroszországi Permben.
Hivatalosan is jelölte Vlagyimir Putyin orosz elnököt a márciusi elnökválasztásra kedden Moszkvában egy ismert személyiségekből álló választói kezdeményező csoport.
Megkezdte az állandó hadseregcsoport felállítását Oroszország Szíriában - jelentette be Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter kedden Moszkvában.
Aggódik a NATO az orosz tengeralattjárók fokozott aktivitása miatt és egyelőre kevéssé tudja követni tevékenységüket - írta a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című vasárnapi német lap.
Mintegy 750 híve jelölte Moszkvában vasárnap Alekszej Navalnij ellenzéki politikust a márciusi orosz elnökválasztásra.
Megérkezett Dagesztánba a Szíriából hazatérő orosz katonákat szállító első két repülőgép - jelentette kedden a Rosszija 24 orosz hírtelevízió.
Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője azt mondta: várható volt, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) nem a kollektív büntetést alkalmazza majd Oroszországra a februári, phjongcshangi téli olimpiával kapcsolatban.
A társadalom megosztásáról és az ártatlan sportolók büntetéséről beszélnek az orosz politikusok. A jövő héten döntenek arról, hogy engedik-e semleges zászló alatt indulni a sportolóikat az olimpián.
A Facebook és a Twitter is engedett a politika nyomásának, a közösségi oldalak ígéretet tettek: minden adatot rendelkezésre bocsátanak a britek számára, hogy ki tudják vizsgálni az orosz propagandát, amely a kormány szerint befolyásolta az EU-tagságról szóló népszavazást.
Az orosz asszony majdnem elszalasztotta a nyereményt.