"PALOTAI CSABA" címkével ellátott hírek
Tavasz van. Arra voltunk kíváncsiak, miként reagál erre a tényre egy szezonális étlappal működő étterem Békéscsabán. Azért látogattuk meg Békés megye legmagasabbra értékelt éttermét, a Brill Bisztrót, hogy osszanak meg velünk néhány, az étterem által kínált kora tavaszi ételreceptet. Egyúttal szerettünk volna abba a háttérmunkába is bepillantani, amit egy szezonális átállás jelent számukra.
A Gault&Millau étteremkalauz főszerkesztője Molnár B. Tamás és kollégája, Uj Péter újságíró azért utaztak Békéscsabára csütörtökön, hogy személyesen, a sajtó nyilvánossága előtt adják az étteremkalauz minősítését szimbolizáló szakácssapka elnyerését igazoló emléklapot a Brill Bisztró tulajdonosának, Gabnai Csabának. Egyébként a Dunán innen máshová nem kellett menniük, mert egész egyszerűen az országnak ezen a felén nem volt másik étterem, amelyik kiérdemelte volna a szakácssapkát. Az ország 15 000 étterme közül mindössze 27 lett sapkával megjelölve. A fővárosban 18, a Dunántúlon 8 található, egyetlenegy van csak az ország keleti felében, a Brill Bisztró Békéscsabán.
Gasztronómiai előadás! A szakács napja! A békéscsabai Brill Bisztró csütörtök estére meghirdetett attrakciójára, melyre csak korlátozott számban, összesen 36-an válthattak jegyet, a borsos árú belépők ellenére kétszeres volt a túljelentkezés.
Gasztronómiai előadás! A szakács napja! A békéscsabai Brill Bisztró csütörtök estére meghirdetett attrakciójára, melyre csak korlátozott számban, összesen 36-an válthattak jegyet, a borsos áru belépők ellenére kétszeres volt a túljelentkezés.
Exkluzív interjúnkban Palotai Csaba, a békéscsabai Brill Bisztró Michelin Guide minősítésű séfje beszél a megyeszékhelyről, az étteremről, a magyar gasztronómiáról – azokról a dolgokról, melyek meghatározzák az életét.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft