"PÁNIK" címkével ellátott hírek
A nő szakember segítségét kérte, miközben az orvosi vizsgálatok eredményeire még mindig várnia kell.
A hondurasi országos döntőn tört ki a pánik, a sérültek között gyerekek is vannak.
Kisebb földrengés volt a horvát tengerparton, amely áldozatokat nem követelt, de nagy pánikot okozott - jelentette a horvát közszolgálati rádió pénteken.
Két elefánt összeverekedett péntek este Srí Lanka délkeleti részében egy hindu templom előtt, a tülekedésben egy nő meghalt, tucatnyian megsérültek. Buddhista ünnepet tartottak a ratnapurai templomban.
Pánik tört ki egy spliti strandon, miután két burkiniben fürdőző nőhöz férjeik is csatlakoztak, akik nagy fekete táskákkal érkeztek a tengerpartra, és törölközők helyett sporthorgászatra alkalmas szigonypuskákat vettek elő - írta a Slobodna Dalmacija című horvát napilap kedden.
Egy diák meghalt, hatan megsérültek csütörtökre virradó éjjel az északnyugat-lengyelországi Bygdoszcz vajdasági székváros egyik főiskolájának gólyabálján, amelyen pánik tört ki - jelentette a TVN24 lengyel hírtelevízió.
Erős, a Richter-skála szerinti 6,9-es földrengés volt Peru gyéren lakott déli részén szerdán.
Hatalmas pánikot okozott péntek este egy fegyveres egy francia tévéműsorban, amely élőben jelentkezett a 66. cannes-i filmfesztiválról. A pisztollyal és egy gránátnak látszó tárggyal felfegyverkezett férfi két lövést adott le a levegőbe a Canal+ francia kereskedelmi televízió színpadának közelében, ami óriási ijedtséget okozott, de senki nem sérült meg.
Jennifer Lopez pánikba esett, mikor ötéves kisfiát kisebb baleset érte: a gyereknek az állát kellett összevarrni.
A mintegy 80 ezres tömeg azt ünnepelte az állam fővárosában, Denverben egy parkban, hogy a hatóságok egy éve engedélyezték a marihuána fogyasztását.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft