"PRESSER GÁBOR" címkével ellátott hírek
Jövőre is fellép Zorán a Papp László Budapest Sportarénában, az énekes 2019. október 19-én ad koncertet - közölte a szervező ShowTime Budapest az MTI-vel.
Budapest - Volume 7 címmel készített új lemezt az idén tizedik születésnapját ünneplő Budapest Bár. A friss anyagon a produkció nyolc énekese szerzőként is szerepel, vadonatúj zenét írt az albumra Presser Gábor is.
Első szólólemezét jelentette meg Falusi Mariann. A pop, a dzsessz, a musical, az opera műfajában, meg színészként és műsorvezetőként évtizedek óta dolgozó énekes a 13 dalunk című albumon Presser Gábor számait adja elő a szerző zongorakíséretével.
Három évnyi szünet után szombaton újra a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet Zorán. A zenész, előadó unplugged alcímű estjén több más vendég mellett Presser Gábor is fellép.
December 5-én, hétfőn este 900. alkalommal látható A padlás című előadás a Vígszínházban. Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter zenés darabját Marton László rendezésében az elmúlt mintegy 29 év alatt több mint 900 ezer néző látta.
Somló Tamás nélkül nem megy - Presser Gáborék vasárnap bejelentették, az LGT Somló Tamás idei halála után többé már soha nem lép fel.
Rúzsa Magdi duplázik: a népszerű énekesnő korábban bejelentett február 27-i koncertje előtt egy nappal, 26-án is fellép a Papp László Budapest Sportarénában, a nagy érdeklődésre tekintettel - közölték a szervezők az MTI-vel.
Vasárnap reggel tele volt kóválygó angyalokkal a város. Nem is csoda, hisz a szombat, a 19, Csabai Kolbászfesztivál legerősebb napja még ott duruzsolt az agyakban. (Sőt, még egy óraátállítás is lezajlott.) De azért a négynapos feszkóbumm befutó etapja (ugye a vasárnap) is tartogatott egy-két szépséget – például az esti Csík koncertet.
Presser Gábor, az LGT együttes fontembere nyitotta meg vasárnap a Magyar Dal Napját a Vas megyei Bükön, amely idén az országos rendezvénysorozat központja, a magyar dal fővárosa.
Ma van a Magyar dal napja: kilenc vidéki településen és a főváros tizenkét helyszínén lesznek koncertek immár hetedik alkalommal. Ma először rendezik meg a magyar népdal napját is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft