"PUSKÁS FERENC STADION" címkével ellátott hírek
Tarlós István bejelentése szerint a Hősök terén alakítják ki a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság budapesti szurkolói zónáját.
Befejeződött a Puskás Ferenc Stadion lézeres térszkennelése, a tervezők fontos információkat kaptak a létesítmény bontásához és átépítéséhez - írta a beruházásért felelős miniszteri biztos, Vígh László irányította Nemzeti Sportközpontok (NSK) az MTI-hez eljuttatott keddi anyagában.
Barátai és tisztelői emlékeztek az Aranycsapat kapusára, Grosics Gyulára Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionnál. A Nemzet Sportolója hosszú betegség után, életének 89. évében pénteken hunyt el.
Péntek délig közel 13 ezer jegy kelt el a magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó mérkőzésére, amelyet szerdán, a norvégok ellen játszik a csapat a Puskás Ferenc Stadionban.
Már több mint 18 ezer jegy elkelt a magyar futball-válogatott keddi világbajnoki selejtezőjére, amelyen a törököket fogadja Egervári Sándor szövetségi kapitány csapata a Puskás Ferenc Stadionban.
Több mint tíz létesítményből álló, Európában is különlegesnek számító sport- és szabadidőpark létrehozásáról döntött a kormány. A jelenlegi Puskás Ferenc Stadion körül felépülő létesítményeket az élsportolók mellett a szabadidős sportolók és a gyerekek is használhatják majd.
Pars Krisztián és az amerikai Sanya Richards-Ross után újabb olimpiai bajnok sportoló részvételét jelentették be a jövő hétfői Gyulai István Memorial-Atlétikai Magyar Nagydíj szervezői: a vasárnap befejeződött londoni játékokon hármasugrásban aranyérmes Christian Taylor is ott lesz a Puskás Ferenc Stadionban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft