"PUZSÉR RÓBERT" címkével ellátott hírek
Egyetlen ellenzéki jelöltnek kell szemben állnia Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármesterrel a jövő évi önkormányzati választáson - hangsúlyozta az MSZP, a DK, a Párbeszéd, valamint a Szolidaritás mozgalom képviselője csütörtöki, közös sajtótájékoztatójukon, ahol bemutatták a főpolgármester-jelölti előválasztáshoz indított honlapjukat.
Az LMP Puzsér Róbert független főpolgármester-jelöltet támogatja a jövő évi önkormányzati választáson. Erről a párt budapesti kongresszusa döntött szombaton.
Puzsér Róbertet a választók többsége alkalmatlannak tartja a főpolgármesteri tisztség betöltésére – legalábbis ez derült ki az IDEA legújabb felmérésből, amit az e heti HVG-ben olvashatnak.
A Közép-európai Egyetemért (CEU) tartott szolidaritási demonstrációt Budapesten az LMP ifjúsági szervezete, a Lehet Más a Jövő.
A netes celeb figyelmezteti Fekete-Győr Andrást, ha így folytatják, olyanok lesznek, mint a Párbeszéd.
Az MSZP azt javasolja Puzsér Róbertnek, hogy ha komoly az elhatározása, hogy elindul a főpolgármesteri posztért, akkor vegyen részt az ellenzéki előválasztáson.
Megvált Puzsér Róberttől a fideszes körök által visszafoglalt csatorna, a publicista a YouTube-on folytathatja, írja a hvg.hu.
Mesélte a minap a békéscsabai Ulbert Zoltán (vállalkozó) az Andrássyn. Csak úgy. Illetve ezt nem rám, hanem magamagára értette. Ugyanis őszinte emberként nem rejti a véka alá a véleményét. És persze szócsőként a kor pamfletjét, a fészt használja.
Vajon tényleg simogatja a pszichénket az a számtalan boldogságos, szerelmetes dalocska, amelyek a kerrádiókból éjt nappallá duruzsolnak? És nem lenne tartalmasabb a műsorfolyam, ha a többi, keményebb, karszőr-felállító műfajt is meglengetnék a szerkesztők? Békéscsabai kreatív zenészeket kerestem meg.
Akárcsak két hónapja, most is a Facebookon mandolinozta össze a hétvégi Puzsér Róbert előadásra a közönséget Ulbert Zoltán (46) békéscsabai lakos. Meglehet, szombat estére csak fele annyi érdeklődő érkezett, mint a decemberire, viszont a színpadon Puzsér megkettőzte magamagát, ugyanis elhozta a felettes énjét, azaz Gödri Bulcsut is. Mondani sem kell, így az előadók duplán savazták, oldották, forrázták, fagyasztották a Lencsési Közösségi Ház légterét, téglafalait, kerek szemű nagyérdeműjét. Még csoda, hogy ki nem gyulladtak a bajszok.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó