"QUIMBY" címkével ellátott hírek
Family Tugedör címmel különleges turnét tart tavasszal a Quimby. Az örömzenés esteken a hattagú együttes mellett a tagok Quimby melletti formációi is színpadra lépnek, így A Kutya Vacsorája, az Aranyakkord, a Kárpáti Dódi Priváti Project, a Marlboro Man és a Szilárd.
Dallamképek címmel mini képzőművészeti kiállítás nyílt csütörtökön a Budapest Park Retro Kertjében. Kilenc fiatal grafikus a Quimby együttes egy-egy dalát ültette át képekre; az alkotásokat bárki megveheti, a bevételt egy siketeket segítő alapítvány javára ajánlják fel.
Ismeritek az sztorit, amikor még a ’90-es években a Kispál egy szlovákiai magyar faluban játszott, és a nézők közt jó néhány beb@szott traktoros hőzöngött? Noha Lovasiék még bírták cérnával az anyázást, de a színpad szélén álló egyre borgőzösebb és feldúltabb Kiss Tibi, a Quimby frontja egyszer csak leugrott a mezőgazdasági gépek vezetőihez, és elkezdte csépelni őket.
Zenés-bábos pszichothrillert, Janne Teller dán írónő Semmi című regényének színpadi változatát mutatja be a Budapest Bábszínház kedden. Az ifjúsági előadásban a színészek zenészként is szerepelnek: a produkcióban Quimby-dalok hangzanak el.
Kottafüzetben adta közre eddigi pályafutása legfontosabb darabjait a Quimby; az alternatív színtér népszerű csapatától 46 dal gitár- és zongoraátirata, valamint szövege szerepel a kiadványban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft