"QUINTESSENCE" címkével ellátott hírek
A közelmúltban rendezte meg az Ongai Kulturális Egyesület a Quintessence (IX.) Pálinka- és Párlatversenyt, amelyre rekordszámú nevezés (1739 pálinka és párlat) érkezett. A nemzetközi verseny abszolút győztese a békéscsabai Árpád és Vadász Pálinka lett! Az általuk nevezett 28 tétel mindegyikét éremmel díjazták: 5 Champion díjjal, 11 arany-, 12 ezüst- és 5 bronzéremmel tértek haza. Az idén 10 esztendős Árpád Pálinka tulajdonosaival: Nagy Árpáddal és nővérével, Hegedűs Mónival a cég bázisán, a csabai Árpád Pálinkatanyán beszélgettem. Visszapillantó-ikerinterjú következik:
A közelmúltban rendezte meg az Ongai Kulturális Egyesület a Quintessence (IX.) Pálinka- és Párlatversenyt, amelyre rekordszámú nevezés (1739 pálinka és párlat) érkezett. A nemzetközi verseny abszolút győztese a békéscsabai Árpád és Vadász Pálinka lett! Az általuk nevezett 28 tétel mindegyikét éremmel díjazták: 5 Champion díjjal, 11 arany-, 12 ezüst- és 5 bronzéremmel tértek haza.
A békéscsabai Árpád Pálinka idén 28 tétellel nevezett a január 11-13. között megrendezett, a Miskolctól 20 kilométerre, keletre fekvő Ongán zajló, Quintessence – 2018 (IX.) Pálinka- és párlatversenyre. (Az eredményhirdetés 20-án lesz.) A céget Nagy Árpád és Horváth György pálinka-főzőmesterek képviselték, valamint a fővárosban élő Hegedűs Mónika (Árpád nővére), mint bíráló is meghívást kapott a versenyre.
A békéscsabai Árpád Pálinka ismét sikeresen szerepelt a január 12-14. között megrendezett, a Miskolctól 20 kilométerre, keletre fekvő Ongán a Quintessence – 2017 (VIII.) Pálinka- és párlatversenyen. Az ország egyik legnagyobb pálinkaversenyén (1318 párlatot neveztek) Nagy Árpád pálinkafőző mester már a hatodik alkalommal bírálta a mintákat; a dolog pikantériája azonban, hogy az Árpád Pálinka termékei idén először szálltak csak ringbe, kivárva a verseny nagyon magas színvonalát. Az eredményhirdetés és a díjátadó január 20-án zajlott a lillafüredi Palota Szállóban. Nagy Árpádot már otthonában, a Pálinkatanyán faggattam. (x)
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft