"RTL KLUB" címkével ellátott hírek
A Televíziós Újságírás Díjak kiosztásán Sebestyén Balázs, az egyik díjazott köszönőbeszédében azt mondta, az RTL már csak egy kis sziget a magyar médiában, a TV2-ben történtek pedig reméli, hogy csak egy rossz álom.
A magyar televíziós csatornák közül elsőként az RTL Klub fogja sugározni Nemes Jeles László Saul fia című cannes-i nagydíjas, Gloden Globe-díjas és Oscar-jelölt holokausztdrámáját.
Mintegy három százalékkal emelkedtek és 51,581 milliárd forintot tettek ki tavaly a hazai televíziós reklámköltések.
Kitiltották az Országgyűlés épületéből az RTL Klubot, amiért a csatorna stábja megszegte a sajtótudósítás rendjére vonatkozó szabályokat. Addig nem tudósíthatnak a parlamentből, amíg a csatorna nem garantálja, hogy nem lesz több szabálysértés.
A Gazdasági Versenyhivatal vizsgálja a Magyar RTL Televízió Zrt. televíziós reklámidő-értékesítésekor folytatott gyakorlatát január 1-től kezdődően, az eljárás nincs összefüggésben a Vajna-csoport TV2 feletti irányításszerzéséhez kapcsolódóan lezárult eljárással - közölte a hivatal.
Adóelkerülés gyanúja miatt nyomozhat a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) az RTL Klub néhány évvel ezelőtti cégvásárlásai miatt - értesült az M1 Híradó.
A kormány helyteleníti, hogy az RTL Klub "bosszúhadjáratot indít" amiatt, hogy Magyarországon is adót kell fizetnie - közölte a Miniszterelnökség pénteken az MTI-vel.
A Magyar Kézilabda Szövetség magyarázatot vár az RTL Klubtól, amiért a csatorna vasárnap, a szlovénok elleni világbajnoki selejtezőn a rendes játékidő letelte előtt megszakította a közvetítést, így a szurkolók nem értesülhettek a találkozó végeredményéről.
Az RTL Klub szerzői jogsértés miatt levélben fordul az MSZP-hez, mert a párt vasárnap Magyarország ma címmel bemutatott filmjében engedély nélkül használt fel részleteket a kereskedelmi csatorna híradójából - olvasható a híradó.hu-n.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft