"RTL KLUB" címkével ellátott hírek
Déltől 12 órára elsötétül az RTL Klub képernyője hétfőn, a csatorna a médiahatóság által kiszabott büntetést hajtja végre.
Új tévécsatorna indítására kapott engedélyt Romániában a Magyar RTL Televízió Zrt.; a magyar nyelvű RTL II nevű csatorna műsorai a tervek szerint szeptembertől lesznek láthatók Románia, Magyarország, Szlovákia és Szerbia területén.
Dombóvári Vanda, az RTL Klub gyulai származású műsorvezetője nosztalgiával tekint vissza arra az időszakra, amit műtétek miatt a helyi kórházban kellett töltenie.
A Marketing&Média idén ötödik alkalommal állította össze a „Top 50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban” listáját, amelyet továbbra is az RTL Klub első embere, Dirk Gerkens vezet. A lista közel negyede kicserélődött az egy évvel korábbihoz képest, ami azt mutatja, hogy jelentős változások zajlottak a hazai médiaiparban a tavalyi évben. A listán csökkent a médiavállalatok vezetőinek aránya, miközben előretörtek az ügynökségek és a közterületi hirdetési cégek első emberei.
VV Attila még nem költözhetett be nyereménylakásába, mivel a kivitelező két hónappal a valóságshow fináléja után sem készült el azzal. A gyomaendrődi fiatalember jelenleg az RTL Klub által fizetett hotelszobában lakik.
Varga Valentin (20) ugyanolyan természetes magabiztossággal vette a Csillag születik számára első nyilvános selejtezőjét és jutott be a legjobb 72 produkció közé, mint három évvel korábban bátyja, Varga Viktor (24). Látszólag nem csoda, hiszen a ma már sikeres énekes hasonmásaként lépett be a rivaldafénybe a békéscsabai tehetség. Azután kevesebb, mint két perccel később (1,51 perc) már saját arcával és nevével lépett ki onnan.
Hetek óta várt a pillanatra a ValóVilág előző szériájából ismert Baukó Éva, hogy beköltözhessen a három hét múlva véget érő valóságshow szereplői közé. Nem hívták, helyette Ildi, Gombi, Olivér és Szandika töltheti együtt az időt Atti­láékkal. A békéscsabai lány még sírógörcsöt is kapott a döntés miatt.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) eljárást indít az RTL Klubbal szemben, mivel a csatorna négy gyermekműsoránál is hiányzott a hatos karika. Az NMHH műsorelemzői október utolsó hétvégéjén vizsgálták a két legnagyobb országos kereskedelmi csatornát, a TV2 esetében megfelelőek voltak a korhatárjelölések.
Novembertől nem sugároz déli híradót az RTL Klub és nem szerepel a programjában a Fél kettő című műsor sem - derül ki a csatorna pénteken közzétett közleményéből. A kereskedelmi televízió a megváltozott piaci helyzettel indokolja a döntést. Ugyancsak a jövő hónaptól nem látható a csatornán a Reggeli című műsor az eddigiek szerint, a Csak Csajok viszont megújult formában várja a nézőket - olvasható a kommünikében.
Újabb, 60 millió forintos bírság megfizetésére kötelezte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az RTL Klubot a Való Világ 4. szériájának februári, márciusi és áprilisi adásainak jogértései miatt - mondta a testület szóvivője kedden, a médiatanács ülését követő sajtótájékoztatón.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft