"RAGÁNY MISA" címkével ellátott hírek
Két új bemutató, a költészet napi versfolyam és a Mindentudás Színházi Egyeteme idei utolsó előadása után, minden este előadás és számos program mellett, a My Fair Lady májusi premierje előtt, már meghirdette a 2018-2019-es évad műsortervét a Békéscsabai Jókai Színház. Seregi Zoltán igazgató az április 13-ai sajtótájékoztatón a Művész Kávéházban elmondta, hogy bár komoly elvonás sújtja a teátrum költségvetését, az idei 12 helyett jövőre 9 új bemutatót terveznek, de a minőségből nem engednek.
A Békéscsabai Jókai Színház óévzáró gyermekdarabjával, az Egerekkel párhuzamosan egy ikerrendezvényt: Egérke- és sajtkészítő versenyt hirdetett a megye általános iskolásai számára. A felhívásra több mint kétszáz nevezés érkezett. A macskabajszú zsűri az utolsó előadást követően választotta ki a beküldött ínyenc-kreatívságokból a legkülönlegesebbeket. Az eredményhirdetésre pedig szerda délután került sor a teátrum alujában. (Cin-cin.)
Seregi Zoltánt minden valószínűség szerint megerősíti majd tisztségében a december 17-én tartandó közgyűlés döntése, azonban ne szaladjunk ennyire előre. A békéscsabai teátrum megbízott igazgatóját elsődlegesen arra kértük, hogy tekintsen vissza a 2015-ös évre, s összegezze az esztendőt. Ragány Misa sajtóreferenst, a következetesség okán ugyanerről faggattuk.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft