"RECEP TAYYIP ERDOGAN" címkével ellátott hírek
A Pentagon (amerikai védelmi minisztérium) "elfogadhatatlannak" tartja Törökország szerdán bejelentett offenzíváját Szíriában a kurdok lakta területek ellen.
Az első világháború befejezésének 100. évfordulója alkalmából tartott ünnepség után békefórum kezdődött Párizsban, mintegy ellentéteként az egykori rosszemlékű békekonferenciának. Mindenki részt vett, aki számít, kivéve Donald Trumpot.
Rendkívüli biztonsági intézkedéseket vezettek be csütörtökön Berlinben Recep Tayyip Erdogan török elnök látogatása miatt.
A török elnök Gül Baba felújított türbéjét fogja hivatalosan felavatni Budapesten a budapesti török nagykövet szerint. Konkrét időpont még nincs.
A szíriai helyzetről egyeztetett telefonon kedden Recep Tayyip Erdogan török és Vlagyimir Putyin orosz elnök - jelentette az Anadolu török állami hírügynökség a török államfői hivatalra hivatkozva.
A sajtószabadság úttörőjeként említette hazája sajtóját a török elnök a "dolgozó újságírók" szerdán ünnepelt törökországi napján.
Törökország aggodalommal fogadja és elítéli Donald Trump amerikai elnök szerdai bejelentését, amely értelmében az Egyesült Államok Izrael fővárosának Jeruzsálemet ismeri el és tel-avivi nagykövetségét is oda költözteti át - írta Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter szerdán a Twitteren.
Csütörtök este beszéltek telefonon.
Recep Tayyip Erdogan török elnök május közepén találkozik Donald Trump amerikai elnökkel az Egyesült Államokban - jelentette az Anadolu török állami hírügynökség a török államfő televíziós nyilatkozatára hivatkozva.
Nem sokkal az urnák lezárása előtt változtatott a központi választási bizottság a szavazatszámlálási szabályokon, amik egyébként így ellentétesek lettek a választási törvénnyel is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés