"ROLAND GARROS" címkével ellátott hírek
Babos Tímea számára a francia nyílt teniszbajnokságon női párosban aratott tornagyőzelem "valamelyest feledteti", hogy az elmúlt időszakban egyesben nem jött ki neki a lépés.
Első kiemelt lesz a francia nyílt teniszbajnokság női párosversenyében az Australian Openen győztes Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős - a torna honlapja szerint.
Babos Tímea és a kazah Jaroszlava Svedova duója megnyerte első mérkőzését a párosversenyben, így bejutott a legjobb 32 közé a Párizsban zajló francia nyílt teniszbajnokságon.
Babos Tímea bejutott a második fordulóba kedden a francia nyílt teniszbajnokságon.
Czink Melinda három játszmában kikapott csütörtökön a 22. helyen kiemelt orosz Anasztaszija Pavljucsenkovától a francia nyílt teniszbajnokság második fordulójában.
Nem volt szerencséje a francia nyílt bajnokság pénteki sorsolásán a három magyar női játékosnak, akik közül Babos Tímea és Arn Gréta kiemelt teniszezőt kapott első fordulós ellenfélnek.
Czink Melinda két játszmában legyőzte a tizedik helyen kiemelt ausztrál Samantha Stosurt kedden a wimbledoni nyílt teniszbajnokság első fordulójában.
A Roland Garros férfi egyesének fináléjában a spanyol Rafael Nadal négy játszmás csatában nyert a svájci Roger Federer ellen.
A kínai Li Na nyert a Roland Garros női egyesének fináléjában, miután két játszmában diadalmaskodott az olasz Francesca Schiavone ellen.
A cím (egyelőre) még nem azt jelenti, hogy a Békéscsabai Előre Tenisz Klub játékosai versenyzőként indultak a még jelenleg is zajló párizsi Grand Slam-tornán, hanem azt, hogy Hankó Bálint edző szervezésében néhány sportoló és hozzátartozója élőben tekintette meg a franciaországi viadalt. Hazaérkezésük után a tréner mesélt élményeikről a Hír6.hu-nak.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft