"SZDSZ" címkével ellátott hírek
A miniszterelnök szavai szerint "álomgyilkosság" történt a budapesti olimpiai pályázat ügyében.
Logikus lehet, hogy 2018-ra kell felépíteni a poszt-SZDSZ-t, hogy ne lehessen kormányt alakítani nélküle a Jobbikkal szemben - mondta Kövér László a Magyar Hírlapnak - olvasható a híradó.hu-n.
A Jobbik szerint az LMP, "az SZDSZ utódpártja", a vasárnapra Devecserre tervezett demonstrációval kapcsolatos közlésével ismét a bűnözők pártját fogja.
Az egri polgármester javaslatára leváltották az önkormányzat kulturális bizottságának fideszes elnökét a közgyűlés szerdai, a hevesi megyeszékhelyen megtartott ülésén.
Megkezdődött az egyeztetés Fodor Gábor, az SZDSZ, és Semjén Zsolt, a KDNP elnöke között szerdán a Parlamentben.
A tiszta közélet, a pártfinanszírozás és a gazdaságélénkítés kérdése is szóba kerül az SZDSZ részéről Fodor Gábor és Semjén Zsolt szerdai találkozóján
Az SZDSZ üdvözli, hogy Sólyom László köztársasági elnök megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek a Balaton-törvényt - mondta Velkey Gábor országgyűlési képviselő.
Az SZDSZ számolt azzal, hogy az Alkotmánybíróság (AB) alkotmányellenesnek minősíti a gyalázkodásra vonatkozó törvénymódosítást, amelyet a kormány sem támogatott - mondta Gulyás József.
Fodor Gábor liberális pártelnök őszre megnyerheti Kóka Jánossal szemben a frakcióvezetői posztért indított harcát.
Fodor Gábor SZDSZ-elnök, és Kóka János frakcióvezető igyekszik elkerülni a bármelyikük számára kínossá válható "színvallásokat".
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft