"SASA NEDELJKOVIC" címkével ellátott hírek
A Linamar-Békéscsabai RSE sima, 3-0-s vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójában az olasz Imoco Volley Conegliano ellen. Sportolóink szemmel láthatóan nem tudták felvenni az atletikus olasz lányok tempóját: a végeredmény megmutatta a jelenlegi erőviszonyokat. A mérkőzést követőn Sasa Nedeljkovic, a BRSE korábbi sikergyáros trénere nevét skandálta a közönség – egy rövid beszélgetésre invitáltuk.
Nincs megállás, hiszen a Linamar - Békéscsabai Röplabda SE bajnoki és Magyar Kupa címvédő csapatára újabb izgalmas, és minden bizonnyal a közönséget lázba hozó találkozók várnak - áll az egyesületi közlésben. Hozzáteszik: szerda este az osztrák bajnok Schwechat együttese ellen kezdenek Soósék, majd pénteken a szintén veretlenül álló szlovén sztárcsapat, a Maribor lesz az ellenfele a viharsarkiaknak.
Linamar-Békéscsabai RSE—Fatum-Nyíregyháza 3:0 (14, 22, 14). Röplabda NB I-es női mérkőzés. Békéscsaba, 700 néző. V.: Halász Enikő, Bátkai-Katona Ágnes.
Vasárnap délután a négy közé vágyó, de épp kisebb hullámvölgyben lévő Fatum Nyíregyháza érkezik Békéscsabára. Nem is lehet más célja Sasa Nedeljkovic együttesének, mint a hazai közönséget kiszolgálva a három pont megszerzése, hiszen a csapat lendületben van, a sikeres kupa elődöntő megvívása, és a sporttörténelmi döntőbe jutás kellő lökést adhat az esetleg néha fáradó lábaknak.
A BRSE vezetőedzője kérdésünkre elmondta, jelenleg pozitív feszültség tapasztalható a gárdán belül. Mint a csütörtökön tartandó Krasnodar elleni visszavágót beharangozó sajtótájékoztatót megelőző interjúban fogalmazott: a lányokban dolgozik a hit és az akarat, s az adrenalinszint igen magasra szökött.
Hétfőn későn este megérkezett a Linamar - Békéscsabai Röplabda SE csapata Krasnodarba, a több mint 12 órás utazástól alaposan elgyötört lányok fáradtan hajtották álomra fejüket, a mérkőzés helyszínétől mindössze 30 méterre fekvő Park Hotelben – minderről az egyesület adott tájékoztatást.
A mérkőzés előtt nagy kérdés volt, hogy a hétközi görögországi kirándulás fizikailag és mentálisan mennyit vett ki a magyar bajnoki címvédő játékosaiból.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft