"SHANE TUSUP" címkével ellátott hírek
Újra elindította a válási procedúrát Hosszú Katinka és Shane Tusup – írja kettejük egyik közeli ismerősére hivatkozva a Blikk. A háromszoros olimpiai bajnok úszó és amerikai edző-férje komoly vagyonon osztozkodik.
Shane Tusup bírósághoz is fordulhat azért, ha Hosszú Katinka még mindig az ő edzéstervét használja.
A sztáredző válogatott versenyző híján elbukhatná az állami fizetését.
A botrányos szétválás következtében összeomolhat a Hosszú-Tusup cégbirodalom - írja a Bors.
Az úszó csütörtök délutáni Facebook-posztjában jelezte: mivel nem tudták megoldani személyes problémáikat, külön utakon folytatják.
Véget ért a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup munkakapcsolata.
Nehéz időszak áll mögöttük a magánéleti krízis miatt, de megpróbálják az adott helyzetből a legtöbbet kihozni - mondta a molcsapat.hu oldalnak szombaton a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka, aki először nyilatkozott hosszan azt követően, hogy hónapokkal ezelőtt válságba jutott házassága edző-férjével, az amerikai Shane Tusuppal.
Szükség van az időre, hogy a közös cégük és vagyonuk sorsáról megegyezzenek, ezért szüneteltetheti Hosszú Katinka és Shane Tusup a válóperét.
Az Iron Aquatics volt edzője indított ellene személyiségi jogi pert. A héten lesz ítélethirdetés.
Magánügy. Közélet. Szereplők. Benne vannak a tévében. Egyre többet. Főleg most: Hosszú Katinka világklasszis úszónk és férje, Shane Tusup világklasszis tréner kapcsolata a szomorúságban. Ennek az okát leginkább csak ők ketten tudják. A dolog pikantériája/vagy kevésbé: Shane teste nagyszázalékát tetoválások fedik – mégpedig egytől-egyig mind Katinkára utalnak: arc, szimbólumok, eredmények… De most akkor hogyan tovább? Mi lesz a rajzokkal? Passz.