"SILVIO BERLUSCONI" címkével ellátott hírek
Kudarcot vallott pénzügyi kísérletnek nevezte a közös európai valutát Matteo Salvini, az olasz jobbközép koalícióhoz tartozó Északi Liga párt vezetője egy szerdai interjúban, bejelentve, hogy pártja kormányozni készül és az európai uniós egyezmények reformját tervezi.
Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök szerint a nőknek örülnie kellene, ha a férfiak megpróbálják őket felszedni. Berlusconi ezzel reagált a Harvey Weinstein-botrányra és a hollywoodi szexuális zaklatásokra.
A volt kormányfő pártjának jó esélye van a győzelemre, kérdés, be tudja-e tartani ígéreteit.
Négyórás szívműtétet hajtottak végre kedden Silvio Berlusconi volt olasz kormányfőn, a beavatkozás problémamentes volt - közölte a milánói San Raffaelle kórház, hangsúlyozva, hogy a politikus legalább még egy hónapig nem hagyja el a kórházat.
Az olasz sajtó nyilvánosságra hozta azt a levelet, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek, amikor közölte velük, hogy a vele szemben miatt indított perek következtében nem tudja tovább eltartani őket.
Ismét szabad ember hétfőtől Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő, mivel befejezte az adócsalásért rá kiszabott közmunkavégzést. A jobbközép Hajrá Olaszország (FI) sorsa kedden dől el, a Berlusconi által több mint húsz éve alapított pártot a szakadás fenyegeti.
A pénteki olasz újságokban Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő évekkel ezelőtti telefonbeszélgetéseinek szövege olvasható arról, miként rendelt magának nőket az elhíresült bunga-bunga partikra.
Egy év közhasznú munkavégzésre ítélte Silvio Berlusconi volt olasz kormányfőt kedden a milánói bíróság.
Silvio Berlusconi, a jobbközép Szabadság Népe (PdL) elnöke hétfőn közleményben utasította pártja politikusait arra, hogy ne nyilatkozzanak a sajtónak. Berlusconi így kívánta csökkenteni a jogerős bírósági ítélete miatti belpolitikai feszültséget.
A Silvio Berlusconi szexbotrányának középpontjában álló, Ruby néven elhíresült marokkói lány a bíróságon tagadta, hogy valaha is azt mondta volna egy volt szobatársának, hogy viszonya volt az olasz kormányfővel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó