"SILVIO BERLUSCONI" címkével ellátott hírek
Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök szerint a nőknek örülnie kellene, ha a férfiak megpróbálják őket felszedni. Berlusconi ezzel reagált a Harvey Weinstein-botrányra és a hollywoodi szexuális zaklatásokra.
A volt kormányfő pártjának jó esélye van a győzelemre, kérdés, be tudja-e tartani ígéreteit.
Négyórás szívműtétet hajtottak végre kedden Silvio Berlusconi volt olasz kormányfőn, a beavatkozás problémamentes volt - közölte a milánói San Raffaelle kórház, hangsúlyozva, hogy a politikus legalább még egy hónapig nem hagyja el a kórházat.
Az olasz sajtó nyilvánosságra hozta azt a levelet, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek, amikor közölte velük, hogy a vele szemben miatt indított perek következtében nem tudja tovább eltartani őket.
Ismét szabad ember hétfőtől Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő, mivel befejezte az adócsalásért rá kiszabott közmunkavégzést. A jobbközép Hajrá Olaszország (FI) sorsa kedden dől el, a Berlusconi által több mint húsz éve alapított pártot a szakadás fenyegeti.
A pénteki olasz újságokban Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő évekkel ezelőtti telefonbeszélgetéseinek szövege olvasható arról, miként rendelt magának nőket az elhíresült bunga-bunga partikra.
Egy év közhasznú munkavégzésre ítélte Silvio Berlusconi volt olasz kormányfőt kedden a milánói bíróság.
Silvio Berlusconi, a jobbközép Szabadság Népe (PdL) elnöke hétfőn közleményben utasította pártja politikusait arra, hogy ne nyilatkozzanak a sajtónak. Berlusconi így kívánta csökkenteni a jogerős bírósági ítélete miatti belpolitikai feszültséget.
A Silvio Berlusconi szexbotrányának középpontjában álló, Ruby néven elhíresült marokkói lány a bíróságon tagadta, hogy valaha is azt mondta volna egy volt szobatársának, hogy viszonya volt az olasz kormányfővel.
A milánói fellebbviteli bíróság szerdán megerősítette az úgynevezett Mediaset-per első fokú ítéletét, amelyben adócsalás vádjával tavaly négy évre ítélték Silvio Berlusconit.