"SPAR" címkével ellátott hírek
Jelentős béremeléseket jelentett be az Auchan és a Spar, kiemelve a versenyképes fizetések és az alkalmazottak megbecsülésének jelentőségét.
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szennyeződött tejet hívott vissza a forgalomból.
A lánc több üzletét is megfenyegették, már nyomoznak.
Rendkívül népszerű ismeretterjesztő kiadványsorozattá vált a Garfield matricagyűjtő album, eddig már több mint 2,1 millió darab fogyott országszerte és csaknem 156 millió matricacsomag talált gazdára a Spar áruházakban 2011 óta - közölte a cég az MTI-vel abból az alkalomból, hogy ismét új témájú albumot bocsátott ki.
Megállapodott a 2017-es bérekről a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ), a mintegy 13 ezer munkavállaló közül csaknem négyezer fizetése nő a minimálbér, illetve a garantált bérminimum jogszabályban rögzített mértékére, csaknem kilencezer munkatárs bére pedig különböző mértékben, de ennél magasabb szintre emelkedik - közölte a Spar hétfőn az MTI-vel.
A Spar az idén összesen 23 milliárd forintot fordít fejlesztésekre Magyarországon - közölte a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. az MTI-vel szerdán.
Újabb OMV-benzinkúton nyitott vasárnap is nyitva tartó üzletet a Spar, ez már az 50. ilyen üzletük az országban, idén még 15 jön.
Folytatja az expanziót az idén is a Spar Magyarország, a cég modernizálást követően öt üzletét nyitotta újra márciusban, Tökölön pedig új szupermarketet adott át - közölte a társaság az MTI-vel pénteken.
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott 5 ezer forint vásárlás után 500 forint visszajár akciójának népszerűsítésekor, a jogsértésért 43 millió forint bírságot szabtak ki - közölte a versenyhivatal az MTI-vel csütörtökön.
További 31 áruház felett „lebeg a megszűnés veszélye”, mivel ezek a beruházások két-három éve nem tudnak üzemi szinten nyereségesre fordulni - állítja a Magyar Nemzet az áruházlánc angliai anyacégétől származó írásos információkra hivatkozva.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó