"SYLVESTER STALLONE" címkével ellátott hírek
Hollywood "egy forradalmi erejének, kedves barátjának" nevezte Arnold Schwarzenegger a vasárnap elhunyt Andy Vajnát, akivel az 1991-ben bemutatott Total Recall - Az emlékmás című és a Terminator 3.: A gépek lázadása című filmjében dolgozott együtt.
A Los Angeles-i kerületi ügyészség vizsgálja Sylvester Stallone amerikai filmsztár kilencvenes évekbeli nemierőszak-ügyét - értesült a The Hollywood Reporter.
Egyetlen képpel eloszlatta a kételyeket a már 70 éves is elmúlt sztár: nem csak akarja, tényleg el is készíti az ötödik Rambo-mozit.
A rendőrség vizsgálja az ügyet.
Tizenhat éves lány tett bejelentést a sztár ellen még 1986-ban, az erről szóló jegyzőkönyvet most szerezte meg egy brit bulvárlap. Stallone tagad.
Sylvester Stallone, Viola Davis és Matt Damon is gazdagítja azoknak a sztároknak a listáját, aki részt vesznek a Golden Globe-díjak átadásában január 8-án Los Angelesben.
Sylvester Stallone és De Niro még egy nyilvános összecsapást elvállaltak.
Már egy mellékszerep sem jut neki: kiöregedett az akciófilmből. A 80-as évek akciófilmje most a televízióban támad fel. Igaz, Stallone nélkül - írja a hirado.hu.
Ismét egy Rocky-filmben láthatjuk viszont Sylvester Stallonét: a 67 esztendős sztár a Rocky-sorozatból kinőtt Creed című produkcióban alakít bokszedzőt.
Egy építési vállakozó – akit a színész házának felújítására szerződtetett – most eljárást kezdeményezett ellene, többszöri veszekedés után. Olyasmit is állít, hogy a 66 éves színész még a saját kutyáját is bántalmazta, a tarkóját elkapva rángatta be a ketrecébe.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft