"SZABAD SAJTÓ NAPJA" címkével ellátott hírek
Hazánkban 1990 óta ünneplik a szabad sajtó napját, amelyet azóta minden március 15-én megünneplünk, mondta Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere kedd reggel, az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont Kócsag termében.
A szabad sajtó napja alkalmából Takács Árpád, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott és Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke hétfő reggel közösen fogadta a megyében tevékenykedő szerkesztőségek munkatársait, a CsabaParkban. A rövid köszöntőket hosszabb, kötetlen beszélgetések követték.
Szülinapot, névnap, szabad sajtó napját (ugye az utóbbi március idusához köthető) nyolc nappal előtte és utána köszönteni még ildomos. Ezáltal a korábbi hagyományoknak megfelelően Szarvas Péter, Békéscsaba első embere szerdán sajtó(tájékoztató)reggelit tartott a városháza Mokos termében.
Szülinapot, névnap, szabad sajtó napját (ugye az utóbbi március idusához köthető) köszönteni nyolc nappal előtte és utána még ildomos. Ezáltal a korábbi hagyományoknak megfelelően Szarvas Péter, Békéscsaba első embere szerdán sajtó(tájékoztató)reggelit tartott a városháza Mokos termében.
Március tizenötödike a sajtó karácsonya. Ilyenkor a Szabad Sajtó Napja alkalmából mindenfelé megköszönik a munkájukat, és így vagy úgy, honorálják is azt. Ma éppen a Békés Megyei Önkormányzatnál látták vendégül a helyi médiumok munkatársait.
Jó lenne, ha a helyi írott és elektronikus médiumok többször adnának hírt Békéscsaba köz- és kulturális életének kiemelkedő eseményeiről, jegyezte meg a Szabad Sajtó Napja, március 15., Nemzeti ünnepünk alkalmából a Szent István téri városháza földszinti Mokos-termében hétfő délelőtt 9 órakor adott sajtóreggelin Szarvas Péter polgármester (független). Bizonyára a korai időpont, az álmosság okozta, de a város első emberének kötetlen beszélgetésre való ösztökélése ellenére csupán három kérdés, felvetés érkezett a jelentős számban képviseltetett médiumok részéről.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó