"SZABÓ FRANCISKA" címkével ellátott hírek
Gasztronómiai napot tartottak a hazai judo prominensei a minap a CsabaParkban. A jellegzetes csabaias ebéddel egybekötött kolbásztöltésen részt vettek a Magy Judo Szövetség (MJSZ) vezetőségi tagjai, japán nagymesterek, válogatottak, városi képviselők, a térség polgármesterei. A házigazda szerepét pedig Gyáni János, a Békés Megyei Kano Judo SE mestere és judokái látták el.
Gasztronómiai napot tartottak a hazai judo prominensei pénteken a CsabaParkban. A jellegzetes csabaias ebéddel egybekötött kolbásztöltésen részt vettek a Magy Judo Szövetség vezetőségi tagjai, japán nagymesterek, válogatottak, városi képviselők, a térség polgármesterei. A házigazda szerepét pedig Gyáni János, a Békés Megyei Kano Judo SE mestere és judokái látták el.
Rendkívüli élményben lehetett részük a minap a Békés Megyei Kano Judo SE judokáinak. Ugyanis Gyáni János, az egyesület mesterének régi-új tanítványa, a válogatott Szabó Franciska ismét a csabai tatamira lépett. Mi több, ő vezényelte le a szerdai edzést. (Pórus nem maradt szárazon.)
Rendkívüli élményben lehetett részük a minap a BM Kano Judo SE judokáinak. Ugyanis Gyáni János, az egyesület mesterének régi-új tanítványa, a válogatott Szabó Franciska ismét a csabai tatamira lépett. Mi több, ő vezényelte le a szerdai edzést. (Pórus nem maradt szárazon.)
Nagy sikerekkel zárta az első félévi versenyszezont a Békés Megyei Kano Judo SE.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft