"SZARVASI VÍZI SZÍNHÁZ" címkével ellátott hírek
Nádházy Péter és Szemerédi Bernadett két különböző színészgeneráció tagjai. Péter 36 esztendeje van a pályán, Bernadett 2012-ben végzett a Pesti Magyar Színiakadémián. Útjaik Szarvason, a Cervinus Teátrumban találkoztak. Ma már a közös munka és az egymás iránti kölcsönös tisztelet is összefűzi őket. A július 13-án kezdődő VI. Cervinus Művészeti Fesztiválon ismét láthatjuk őket a Szarvasi Vízi Színház színpadán.
Hetedik évadát nyitotta meg pénteken este a Szarvasi Vízi Színház. A késő éjszakába nyúló program magas színvonala felülmúlta a korábbi évekét, de a csodálatos természeti környezetet eltakaró fekete paraván sokakat felbosszantott. Attól tartanak, hogy (ahogyan ez már tavaly is sok estén megtörtént) a holtág túloldalán álló ciprusok helyett a színpadot körbezáró paravánokban „gyönyörködhetnek” majd.
Hagyományos Szent Mihály napi tűzgyújtást rendeznek a Szarvasi Vízi Színházban péntek este.
Ötödik éve rendezik meg a Szarvasi Vízi Színházban a Magyar Teátrum Nyári Fesztivált, melynek díjátadójára tegnap került sor. Az esemény előtt kiállítás megnyitóra hívták az érdeklődőket, a díjak kiosztása után pedig a Monte Cristo grófja 100. jubileumi előadását nézhette meg a színházszerető közönség.
A Szarvasi Vízi Színházban július 5-én, kedden este 9.00 órakor Reviczky Gábor Kossuth-díjas színművésszel találkozhat a közönség a „Film a víz fölött” sorozat keretében. Az est házigazdája Bogdán Tamás, a Liget Wellness és Konferencia Hotel igazgatója lesz, aki úgy véli: a fanyar humorú, közkedvelt színész bizonyára lenyűgözi majd a teátrum közönségét.
Halló(k), itt vagyunk! címmel háromnapos fesztivált szervez siketek és nagyothallók bevonásával a Békéscsabai Jókai Színház és a Magyar Teátrum Nonprofit Kft. június 21. és 23. között a Szarvasi Vízi Színházban - adta hírül az MTI.
Zsúfolásig megteltek pénteken este a Szarvasi Vízi Színház széksorai. A több mint ezer férőhelyes nyári teátrum a Békéscsabai Jókai Színház Légy jó mindhalálig! című musicaljével kezdte meg az évadot. Idén hetven előadást láthat a közönség, ráadásul ezek felét ingyenesen.
Több mint hetven produkcióval örvendezteti meg közönségét idén a Szarvasi Vízi Színház. A hatodik évadját kezdő, ezer férőhelyes színház előadásainak mintegy fele továbbra is ingyenes lesz, ami egyedülálló Magyarországon. A június 17-én kezdődő 2016-os nyári évad programjáról, újdonságairól pénteken délelőtt tartottak sajtótájékoztatót.