"SZÉCHENYI ISTVÁN KÉT TANÍTÁSI NYELVŰ KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS KOLLÉGIUM" címkével ellátott hírek
Idén a budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium csapata szoros küzdelemben szerezte meg a 2015. évi PénzSztár címet és a fődíjakat a harmadik Országos Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Verseny döntőjében. A dobogó második helyére a Békéscsabai SzC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakközépiskola versenyzői léphettek.
A közelmúltban megrendezett VI. Veszprémi Országos Angol Nyelvű Drámafesztivál hat legfontosabb díjából hármat a Békéscsabai Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium Közgé Drámacsoportja hozott haza. Paul Mathews: Strangers Reunionjában (kábé: Idegenek osztálytalálkozója) Arbel Neta a legjobb női főszereplőként, Dézsi Lajos a legjobb férfi főszereplőként valamint Rácz Balázs a legjobb férfi mellékszereplőként brillírozott. Az egymástól elidegenedett házastársakról szóló darabot a közgések kedd délután, kvázi hazai pályán, a FEK-ben vitték színre.
A közelmúltban megrendezett VI. Veszprémi Országos Angol Nyelvű Drámafesztivál hat legfontosabb díjából hármat a Békéscsabai Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium Közgé Drámacsoportja hozott haza. Paul Mathews: Strangers Reunionjában (kábé: Idegenek osztálytalálkozója) Arbel Neta a legjobb női főszereplőként, Dézsi Lajos a legjobb férfi főszereplőként valamint Rácz Balázs pedig a legjobb férfi mellékszereplőként brillírozott. Az egymástól elidegenedett házastársakról szóló darabot a közgések kedd délután, kvázi hazai pályán, a FEK-ben vitték színre.
Hírek