"SZÉKELY MIHÁLY SZAKKÉPZŐ ISKOLA" címkével ellátott hírek
A GYSZC Székely Mihály Szakképző Iskolája 1 812 576 Ft-ot nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiírt Együttműködés szakképző iskolák között pályázaton, a Határtalanul! program keretében. A Határtalanul! program célja a magyar-magyar kapcsolatok építése, személyes kapcsolatok kialakítása és elmélyítése.
Tíznapos szakmai gyakorlatot tölthetett nyolc finn tanuló és két finn pedagógus...
Fúrtak, faragtak, festettek, sütöttek-főztek és gyönyörű frizurákat készítettek tegnap este Szarvason, a Gyulai Szakképzési Centrum Székely Mihály Szakképző Iskolájában. A pályaválasztás előtt álló általános iskolásoknak és szüleiknek maguk a diákok mutatták meg, milyen tudást szereztek az elmúlt évek során. A rendezvény célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a különböző szakmák szépségeire, s rávilágítsanak arra, hogy biztos jövőt nemcsak a diploma, hanem egy piacképes kétkezi szakma is adhat.
A Békéscsabai Tankerület illetékességi területéhez tartozó szarvasi székhelyű Székely Mihály Szakképző Iskola, Kollégium Általános Iskola diákjai is díjazottak között szerepeltek a 2014/2015. tanévben az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Művelődési Intézet által meghirdetett „Leleményes hőseink” elnevezésű országos ifjúság példakereső programban.