"SZENT ISTVÁN NAPI ELŐZETES" címkével ellátott hírek
Mondjuk az én véleményem kábé smafu, de aki szombat este ott volt a békéscsabai Lencsési Közösségi Ház Szent István Napi Előzetesen, az tudja, mire gondolok.
Mondjuk az én véleményem kábé smafu, de aki szombat este ott volt a békéscsabai Lencsési Közösségi Ház Szent István Napi Előzetesen, az tudja, mit takar a cím.
Púder, mi? Á-á! Noha a Szigetnek korábban kijárt egy olyan felemelő szlogen, hogy „kell egy hét együttlét”, akkor szombaton egyértelműen a békéscsabai Lencsésié (és a többieké) volt a Lencsési Közösségi Ház. Napos fesztivál zakatolt, méghozzá a 24. Szent István Napi Előzetes.
Egész délutános-estés ünnepi és szórakoztató programkavalkáddal várta szűkebb és tágabb agglomerációját a békéscsabai Lencsési lakótelepen működő közösségi ház. A hagyományoknak megfelelően, a 21. Szent István Napi Előzetes idén is a csorvási fanfárok kezdőhangjával indult be, és a szemet gyönyörködtető tűzijátékkal ért végett.
Mazsorettek, csikósok, táncosok, zenészek és számos egyéb műsorszám várta azokat, akik kilátogattak a békéscsabai Lencsési Lakótelep ünnepére, a Szent István Napi Előzetesre. Idén immár huszadszor rendezték meg a programsorozatot.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft