"TV2" címkével ellátott hírek
Mit tesz az emberfia, ha egy királynő a szomszédja, és tévészerepel? Ugye, minimum beszélget vele. Nem mellesleg, túlzás nélkül állíthatom (és persze elfogult is vagyok), amit Jutka megérint, az a valami hamarosan csillogni kezd. Hozzáteszem, Molnár Sándorral, a nemcsak munkatársával számos vb és Eb érmet zsákoltak be a táncos tanítványaik által; azonfelül Judit nemzetközi szintű színházi koreográfus; mi több, szerepelt már egy tv-sorozatban is. Ez történt a közelmúltban is, vagyis majdnem… A TV2-őn startoló Piramis műsor 6. adásnapján a csabai celebpáros (smile) is brillírozott – velük beszélgettem a minap.
Felborította az RTL Klub terveit Stohl András azzal, hogy a Tv2-höz igazolt, most például fejtörést okoz, mi legyen a karakterével a Válótársak című sorozatban – írta a Blikk. A Tv2 nem engedi vissza, azt mondják, nem lehet a Fradiban és az Újpestben is játszani egyszerre.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a Stahl konyhája műsorban feltűnő nem megfelelő termékmegjelenítés miatt összesen 8,12 millió forintra bírságolta a TV2 szolgáltatóját - tájékoztatta pénteken közleményben az MTI-t az NMHH.
Ha a Bors információi igazak, ősztől egy korábbi sikerműsorával tér vissza a TV2-re Gundel Takács Gábor.
A műsorvezető, aki 9 éve dolgozott a csatornánál családi okokra hivatkozott.
Október végén indul a Humor+, a TV2 csoport új csatornája.
Az RTL Klub után a TV2 mögött álló társaság is bejelentette, hogy programdíjat kér a csatorna hagyományos felbontású (SD) adásáért a IPTV-, kábel-, műholdas és MMDS-szolgáltatóktól.
Az utóbbi hetekben ellentmondásos hírek sora érkezett a 43 éves tévésről.
Tüdőgyulladás, bakteriális fertőzés és a jobb szívfél elégedetlensége okozta Wels Péter Mátyás halálát - közölte a hírt egy barátja a Facebookon, arra kérve a sajtót, fejezze be a találgatást.
Életének 47. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt Wels Péter Mátyás. Riporterként 1999 óta dolgozott a TV2-nél, elsősorban a cégcsoport hírműsoraiban, de dokumentumfilmet is forgatott.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft