"THÜRMER GYULA" címkével ellátott hírek
Az Európai Uniónak a dolgozó emberek gondjaival kell foglalkoznia - mondta Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke, amikor bemutatta pártja programját a május 26-i európai parlamenti (EP-) választásra az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió közös kedd reggeli műsorában.
Március 15-e az egyetlen ünnep, amit minden magyar magáénak érezhet anélkül, hogy világnézetét, vallását, hitét fel kellene adnia - hangoztatta a Magyar Munkáspárt elnöke csütörtökön a XIX. kerületi Kossuth téren tartott megemlékezésen.
Azt üzenjük a hazai tőkéseknek, ne üljenek a babérjaikon: Görögország nincsen messze - mondta Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke szombaton Budapesten, Kádár János sírjánál, a politikus halálának 26. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen.
Nem hitelesítette a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) keddi ülésén annak a népszavazási kezdeményezésnek az aláírásgyűjtő ívét, amelyet a vasárnapi pihenőnapra vonatkozóan Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke nyújtott be.
A Munkáspárt önállóan indul a 2014-es parlamenti választáson, és a körzetek nagy többségében jelöltet állít - mondta Thürmer Gyula pártelnök keddi, miskolci sajtótájékoztatóján.
A Munkáspárt elnöke szerint Kádár Jánosnak annak idején sikerült az, ami 1989 óta egy miniszterelnöknek sem; a Kádár-rendszerben fejlett volt az ipar és a mezőgazdaság, míg 23 év kapitalista uralom után jószerével semmire nem lehetünk büszkék.
Baloldali, szociálliberális körökben Budapesten írt, szerkesztett, Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt című titokzatos e-mail járja napok óta Békéscsabát, amelyről a hír6.hu-tól értesült Miklós Attila önkormányzati képviselő, az MSZP helyi szervezetének elnöke.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft