"TILL ATTILA" címkével ellátott hírek
Újabb díjat kapott a Tiszta szívvel című magyar film, Till Atilla rendezése ezúttal a Berlinben rendezett SEEFF (South East Europe Film Festival) filmfesztivál fődíját nyerte el.
Till Attila Tiszta szívvel című alkotása kapta a legjobb játékfilm díját, Tarr Bélát pedig életműdíjjal tüntették ki a Bécsben megrendezett Let's CEE Filmfesztiválon - közölte vasárnap a Magyar Nemzeti Filmalap az MTI-vel.
A francia kritikák Tarantino filmjeihez hasonlítják Till Attila Tiszta szívvel című filmjét, amelyet szerdától vetítenek a francia mozikban.
Till Attila Tiszta szívvel című alkotása is szerepel a február 24-án kezdődő 45. FEST belgrádi nemzetközi filmfesztivál programjában.
Kora tavasztól az amerikai mozikban is bemutatkozik Till Attila Tiszta szívvel című filmje - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap az MTI-vel pénteken.
A chicagói nemzetközi filmfesztiválon díjazták Till Attila Tiszta szívvel című filmjét. A kerekesszékes bérgyilkos bandáról szóló magyar film a Chicago Sun Times világhírű filmkritikusáról elnevezett Roger Ebert-díjat nyerte el, amellyel évről-évre "egy ígéretes tehetség friss és rendíthetetlen vízióját" jutalmazzák, és korábban még sosem nyerte el magyar alkotás - közölte szombaton a Filmalap az MTI-vel.
A rangos chicagói nemzetközi filmfesztiválon lesz az Egyesült Államokban először látható Till Attila mozifilmje, a Tiszta szívvel.
A Tiszta szívvel is szerepel az Európai Filmdíj 50-es listáján, amelyről majd kiválasztják a rangos elismerés jelöltjeit.
Megkezdődött Till Attila Tiszta szívvel munkacímű, második játékfilmjének forgatása, a főszerepekben Thuróczy Szabolcs, Balsai Mónika, Fenyvesi Zoltán kerekesszékes maratonfutó bajnok és a színművészeti egyetemen végzős Fekete Ádám lesz látható
Mobiltelefonos rövidfilm kategóriában a legjobb játékfilm díját nyerte el Till Attila Csicska című filmje a vasárnap zárult 14. Sanghaji Nemzetközi Filmfesztiválon (SIFF).